Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Čistilni servisi, Čistilni servisi - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Površina prostora (v m2): 150
Redno čiščenje stanovanjske hiše, do m2, skupne veže, stopnišča, predsoba, 1x spalnica v kateri je bolnik, kopalnica, dnevna soba in kuhinja. Želeli bi 1x tedensko čiščenje, prvo čiščenje predvidevam, da bo bolj zamudno, namen prihodnjih tedenskih naj bi bilo vzdrževanje čištoče hiše, s tem da čiščenje stopnišča in hodnikov verjetno ne bi bilo potrebno vsakič. Zlasti nam je pomembno, da se ohranja čistoča predsobe, kuhinje, kopalnice in očetove spalnice. Hiša se nahaja na Trubarjevi 48 v Ljubljani.
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Večstanovanjska stavba
Površina prostora (v m2): 217
Pozdravljeni, Prosim vas za ponudbo za čiščenje večstanovanjske stavbe enkrat na teden in sicer hodnikov bloka, ki ima 3 vhode in 4 nadstropja ter klet in je brez dvigala. En vhod bloka pokriva 72,5m2, tako da je končna skupna površina ,5m2. Prosim vas tudi za specifikacijo, kaj vse je vključeno v vašo storitev čiščenja. Hvala in lep pozdrav.
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Večstanovanjska stavba
Površina prostora (v m2): 50
Iščemo čistilni servis Ljubljana-Šiška za tedensko čiščenje manjšega večstanovanjskega bloka - 5 nadstropij + klet, 3 skupna okna,,(1x mesečno), čiščenje vhodnih vrat (tedensko), pometanje dvorišča parkirišča (1x mesečno), sezonska košnja trave (po sprotnem dogovoru), obrez žive meje (cca 3x do 4x/leto). Tedensko čiščenje je: pometanje skupnega stopnišča, kleti, mokro pomivanje stopnišča ter pomivanje skupne ograje, vhodna vrata v objekt. Najraje bi ob ponedeljkih dopoldan. Objekt je "neproblematičen" v smislu čistoče. Plačilo preko upravnika. Iščemo zanesljiv in vesten čistilni servis. Čistila priskrbite sami. Prosimo samo za resne ponudbe! Pred podpisom pogodbe je 3 mesečni poskusni rok. Začetek del je takoj oz. po ogledu in dogovoru. Ponudbe in info samo na e-pošto. Hvala.
Čistilni servisi, Čiščenje na domu - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 30
- ZELO umazana stara kopalnica 5m^2 (potrebno počistiti za pralnim strojem in pod pralnim strojem in ob pralnem stroju - težko dostopno (nisem še nikoli); fuge med ploščicami (tla, stena); za wc-jem, za omarico pod umivalnikom, - mislim, da se kamna v wc-ju ne da očistiti, lahko se pa poskusi, - na voljo nekatera čistila (med drugim eno zelo agresivno, ki edino pomaga v kopalnici), krpe, navaden brisalec tal, sesalec pa deluje slabo (je sicer na voljo), - potrebno je pobrisati prah na težje dostopnih mestih, posesati smeti iz kotov na tleh in za pohištvom (sesalec res slabo dela!), pajčevine na stropu, veliko prahu in las, - dnevni prostor (v istem prostoru tudi hodnik in kuhinja) 25m^2 (čiščenje štedilnika/korita ni nujno, potrebno pa je umakniti vse pohištvo (miza, omarica, stoli in pobrisati tudi pohištvo, za radiatorji, za bojlerjem), - čiščenje spodnjega dela hladilnika, kjer se nabira nekaj podobnega plesni (odkar sem v stanovanju, je bil hladilnik očiščen dvakrat, obakrat sem ga jaz in nimam več volje), - čiščenje je mišljeno generalno, obstaja možnost, da bi kasneje potrebovala npr. mesečno čiščenje (ne vem še) in obstaja možnost, da bo v istem stanovanju kasneje interes za čiščenje še kakšnega prostora (gre za najemniško stanovanje, kjer nas je več, meni gredo na živce predvsem skupni prostori, zato zaenkrat prosim za ponudbo za kopalnico in dnevni prostor), - prosim, če je lahko čiščenje kopalnice res učinkovito s profesionalnimi sredstvi, ki jih sama nimam (tudi dobrega sesalca nimam!) in da se očisti tako kot jaz ne znam, površinsko ne pomaga, - se opravičujem za nered, - lokacija: Tržaška cesta 6, mansarda (npr. v kopalnici so vidni leseni tramovi), - prilagam par slik, vendar se npr. umazanija v fugah ne vidi na njih.
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn
Brnik - Aerodrom
Pogostost storitve: Dnevno
Tip poslovnih prostorov: Poslovni kompleks
Površina prostora (v m2): 9200
Pozdravljeni, za izvajanje storitev petkrat tedenskega rednega čiščenje poslovnih prostorov na lokaciji na Zgornjem Brniku, v skupni izmeri cca. 9.,00 m2. Cene storitev čiščenja morajo vključevati stroške dobave čistil, čistilnih pripomočkov, zaščitnih sredstev (obutev in obleko), amortizacije osnovnih sredstev, vse stroške dela, vodenja, organizacije in nadzora. Cena storitev rednega čiščenja poslovnih prostorov NE SME vključujevati stroškov dobave sanitarno papirne galanterije, tekočega mila ali penila, vrečk za koše za smeti, higienskih vrečk za damske vložke, dezinfekcijskih sredstev, dišav, sredstev za čiščenje steklokeramične plošče ter sredstev za strojno in ročno pomivanje posode Hvala, lp
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 120
Povprašujemo za tedensko čiščenje pisarniških prostorov površine cca m2 s kuhinjo in sanitarijami. Pričakujemo: - mokro in suho čiščenje tal, -čiščenje kuhinje, -čiščenje sanitarij (WC s tušem), -odnašanje smeti, praznjenje košev za smeti, -čiščenje pisarniških miz (brisanje prahu)-7 delovnih mest, -po potrebi ometanje pajčevine, oken, steklenih površin. Prosim za dodatna vprašanja na mail oz. po klepetu. Hvala in LP
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn - Ljubljana
Ljubljana
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Večstanovanjska stavba
Površina prostora (v m2): 300
Iscemo servis za ciscenje manjsega 4 nadstropnega bloka v katerem je 25 stanovanj. Vsaj 1x tedensko mokro ciscenje. V tedenskem ciscenju zajeto ciscenje vseh nadstropij in kleti, ciscenje madezev na steni kjer in ce je to potrebno, ciscenje madezev na lesenih delih ograje-ce je potrebno, ciscenje vhodnih vrat(2vhoda)-steklo+okvirji. Generalna ciscenja, poliranja itd po dogovoru. Najverjetneje 1-2 letno. S trenutnim servisom nismo zadovoljni in iscemo zamenjavo. Hvala in LP. Dosegljiv sem po 13.uri danes!
Čistilni servisi, Razkuževanje prostorov
Ljubljana
Tip prostorov: Poslovni prostori
Pozdravljeni, prosim za ponudbo za razkuževanje prostorov (COVID-19) za hodnik (cca 18 m2), moški wc (cca 4 m2), ženski wc (cca 5 m2) in učilnico (cca 74 m2). V moškem wc-ju je wc-školjka + 2 stenska pisoarja + umivalnik. V ženskem sta 2 wc-školjki + umivalnik. V učilnici je tudi 22 miz, ki jih je potrebno pobrisati z ustreznim razkužilom. V vseh prostorih je 7 vrat. Potrebno je očistiti vse dotične površine (kljuke, stikala, pipe itd) in tla. V priponki je tudi slika učilnice.
Čistilni servisi, Čistilni servisi
Grobelno
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 135
pritličje in marsada stanovanjske hiše; Šentvid pri grobelnem 58, hiša in oprema je zelo zasvinjana po polletni oddaji hiše v najem in je potrebno temeljito čiščenje v pritličju: kuhinje in dveh sob, wc, kopalnica, hodnik in veranda, ter stopnišče in potem 3x soba na podstrešju in hodnik tudi na podstrešju. Potrebno je res temeljito čiščenje z odvozom šare, ki je ostala v hiši in čiščenje radiatorskih cevi in podbojev vrat po nestrokovnem beljenju. Kompletno globinsko čiščenje 3. kos sedežne garniture in 1. kos francoske postelje. Tudi vse elemente v kuhinji in po hiši omare je prav tako potrebno očistiti. Vljudno prosim za hitro ponudbo za kompletno storitev. lp
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn
Ljutomer
Pogostost storitve: Dnevno
Tip poslovnih prostorov: Prostor za storitve, Večstanovanjska stavba, Poslovni kompleks
Površina prostora (v m2): 300
Spoštovani, prosimo za ponudbo za delo treh čistilk, ki jih potrebujemo za čiščenje skupnih prostorov, kopalnic in sob. Delo poteka 8 ur na dan v posebnih delovnih pogojih (osebno zaščitno opremo ter vso čistilno opremo in pribor zagotovimo mi) Obdobje sodelovanja je predvidoma 14 dni, vsak dan, začetek dela ta nedelja. Ponudbo prosimo tokom dneva na zgoraj navedeni e-mail. Hvala, Tomi Nemec


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!