Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Geodetske storitve, Etažna lastnina
Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Gre za stolpnico s cca. 40 stanovanji ter nekaj skupnimi prostori oz. stanovanji, ki so v skupni lasti. Ker so skupni prostori in stanovanji v skupni lasti še vedno vpisani (pro forma) na MOL, me zanima, kako bi lahko to uredili tako, da bi bili vsi skupni prostori pač v skupni lasti vseh trenutnih etažnih lastnikov. Lep pozdrav, Streliška 1, LJ
Geodetske storitve, Vpis v kataster
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
Prosila bi za ponudbe po naslednji specifikaciji: VPIS STAVBE V KATASTER STAVB IN DOLOČITEV ZEMLJIŠČA POD STAVBO Za izmero vsake stavbe - kos 50 - točke 1 Za izmero vsakih začetih 50 m2 stavbe - kos 15 - točke ,18 Za vsakih začetih izmerjenih 5 prostorov v stavbi - kos 30 - točke 18 Za vsakega lastnika, ki je bil vabljen - kos 5 - točke 1 Za vsakega lastnika ki se je udeležil postopka - kos 20 - točke 1 Za izdelavo elaborata - kos - točke 1 Za vsako parcelo ki jo seka zemljišče pod stavbo - kos 40 - točke 1 za vsako zk točko določeno v postopku zemljišča pod stavbo - kos 40 - točke 78 za izdelavo elaborata - kos - točke 1 ROK: 1 mesec Hvala in LP
Geodetske storitve, Ureditev meje
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
Pozdravljeni! V prilogi vam pošiljam izris parcele št. /1. Gre za funkcionalno zemljišče Ljubljanske ulice 6 in Ulice Moše Pijada 6,8,10 v Mariboru. Prosim za ponudbo za preveritev dveh mejnikov, ki sta obkrožena z rdečo. Predvidevamo namreč, da so si sosedje »prilastili« del omenjenega funkcionalnega zemljišča. Za dodatne informacije me lahko pokličete. Upravnica nepremičnin, ,
Geodetske storitve, Parcelacija
Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Parcela se nahaja v Gabrovki pri Litiji, k.o. Moravče. Posnetek iz zraka in zapis v zemljiški knjigi se ne ujemata. Priporočili so mi, naj odmerim stavbno zemljišče in ga podam na zemljiško knjigo. Povedali so mi, da za to poskrbi geodet. Potrebovala bi tudi odmero zunanjih meja zemljišča. Prosim za ponudbo. Hvala.
Geodetske storitve, Vpis v kataster
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
Pozdravljeni, V okolici Velikih Lašč gradim hišo, ki je trenutno v tretji podaljašni fazi gradnje. Za gradnjo imam vse potrebne dokumente (gradbeno dovoljenje, PZI, PGD...). Potreboval bi vpis nepremičnine v kataster stavb in izdajo hišne številke. Prosim vas za ponudbo izdelave elaborata in oddajo potrebnih vlog za omenjeno delo. Ker se mi rahlo mudi z vpisom nepremičnine v kataster bi vas prosil tudi za okvirno časovnico izdelave elaborata. Če potrebujete dodatne informacije me prosim pokličite. V upanju na ugodno ponudbo vas lepo pozdravljam!
Geodetske storitve, Etažna lastnina
Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece
Spoštovani, Živim v večstanovanjski stavbi v Sladkem Vrhu, vl. št. , k.o. Sladki Vrh, parc. št. . Del stanovanja je vpisano v ZK, en del pa ne. In sicer ta drugi del je bilo podstrešje, ki sem ga odkupila od stanovalcev v stavbi. Imam kupoprodajno pogodbo in cenilni zapisnik - poročilo za del podstrešja v stanov. bloku. Prosim za ponudbe. Hvala.
Geodetske storitve, Etažna lastnina
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
K.o. Zagrad parc.št.: /26 Trije solastniki Irena in 1/2; Vogrin 1/2. midva z ženo sva v sporazumu pred leti dogradila garažo, ki se stika z hišo(skupna stena) in na cca 1/2 podstrešja uredila otroške sobe. Ker bo po smrti tasta Vogrin a prešlo lastništvo na sina bi pred tem želeli urediti etažno lastnino, da so pri dedovanju stvari ćiste. lep pozdrav!
Geodetske storitve, Geodetska podjetja
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
Potrebovala bi geodetski posnetek s certifikatom in me zanima, če mi lahko pošljete ponudbo za opravljeno storitev. Parcela obsega m2, na parceli se nahaja objekt s kvadraturo 67m2. Parcela se nahaja v občini Zgornja Kungota, naselje Plintovec. Katasterska občina plintovec , parcelni številki *2/4 in 50/6. Potrebujem te dokumente v roku 14 dni. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.
Geodetske storitve, Vpis v kataster
Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, s strani geodetske uprave smo bili pozvani , da moramo v roku 3 mesecev vpisati stavbo v kataster stavb. Gre za novogradnjo hišo k+p+1, nedokončano ( v celoti končan samo bivalni del, hiša je brez fasade. Smo iz občine Ravne na Koroškem. Prosim za ceno za vpis stavbe v kataster ( elaborat ). Potrebno je tudi vpistat zemljišče pod stavbo. Hvala! Lep pozdrav,
Geodetske storitve, Ureditev meje
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
Pošiljam izris parcele, kjer sta z rumeno barvo označena dela parcel št. /3 in /1, ki bi se odmerila in zamenjala. Nadalje pošilja dve barvni fotografiji stanovanjske hiše na parc.št. /1 k.o. Gačnik, kjer bi moja stranka želela vgraditi nova kovinska garažna vrata. Upam, da bosta fotografiji v pomoč glede dimenzij. S spoštovanjem, odv.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!