Primeri povpraševanj

Maribor
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni! Rabila bi minibar. Prilagam 2 sliki za lažjo predstavo. Ni nujno da je čisto tak, kak leseni del v notranjosti je lahko tudi kovinski.... Pomembno je da je v celoti zaprt, kot omara. Tudi ni nujno da je masivni les. Mere cca. šxvxg xx55 cm. Rabila bi ga v začetku oktobra! Prosim za ponudbe, hvala. LP,
Mizarstvo, Mizarstvo
Novo mesto
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Potrebujem izdelavo lesenih stopnic in sicer za dve varianti: furnirane in masivne stopnice. Pri stopnicah je leseni del samo pohodni del stopnice, čelni del je beton kakor tudi podlaga na katero so nameščene stopnice. Stopnišče je zavito brez podesta, vseh stopnic je 15. Po površini vse skupaj cca 8m2. Prosim za ponudbe, hvala.
Škofja Loka
Rok za izdelavo: Takoj
Rada bi večjo kletko za našo veverico, iskala sem po vseh naših trgovinah za male živali pa kvalitetnih velikih kletk kakršno sem našla na spletu ni nikjer. Zanima me, če bi bil kakšen mizar pripravljen narediti kletko z istimi merami kot jo prilagam in za kakšno ceno, razlika bi bila edino ta, da bi imela kletka samo dve polici namesto štirih. Za odgovore se najlepše zahvaljujem
Ptuj
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni. Zanima me cena kuhinje v izmeri 2,35m krat 2,60m, v kombinaciji rjavo - sivo (več rjave barve), sijaj in visoki elementi. Od leve proti desni bi bila postavitev najprej pomivalni stroj, enojno korito, štedilnik - mogoče postavljen v kot,kotni element, naprej delovna površina in na koncu visoka omara, potem pa bi bil še prostostoječi hladilnik z zmzovalnikom, prav tako tudi zgornji elementi (visoki), z navadno napo, ker s tem pridobim nekaj več prostora. Za materiale ne vem, ne nekaj preveč dragega, v glavnem sijaj in v rjavo- sivi kombinaciji. ROK: pol leta Hvala in lp, iz Ptuja
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Kuhinja: dvostranska postavitev. Desna stran: zgoraj in spodaj dolžina 2,30m. -začetni element visoka omara: spodaj do višine pulta omarica z vrati in 2 polici. Nad višino pulta,torej nad 85cm v isti omari prostor za vgradno pečico 60 cm, nad pečico prostor za mikrovalovno peč, nad njo še prostor za male gospodinjske aparate z vrati. Spodaj do omare izvlečni el. za kis , olje i.p.d. nato steklokeramična plošča 3 plin 1 elektrika 60 cm, pod njo pa el. s 3mi predali 1 zg. je za pribor, spodnja sta enako globoka. Nato še en el. s 3mi predali šir. 8o cm. zg. predal je za jedilni pribor, spodnja 2 sta enako globoka. zgoraj: do visoke omare: elementi višine 80 cm z vrati in panti. 1. el. 30cm z vrati in 3 poličke, nato vgradna napa 60 cm,in el. z dvojnimi vrati 2 polici. Leva stran spodaj: el. 70 cm z dvojnimi vrati pod pomivalnim koritom. pomivalni stroj, hladilnik visok. Leva stran zg: elementi 80 cm višine.1omarica z vrati in panti _ 40cm šir. z policami, nato element brez vrat z poličkami širok 12 cm ter omarica 80 cm z dvojnimi vrati in policami. Prosim za ponudbe, hvala.
Domžale
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Izris kuhinje, kot jo potrebujem sem dodala v priponko. Material za fronte spodnjih omaric: les. Zgornjo del lahko iverka (želim si, da so bele/krem, zato je verjetno to najboljša varianta.). Pult iverka. Mere kuhinje so: pult: 60 cm daljša stranica: cm krajša stranica: cm (od tega je 60 cm skupnega pulta z daljšo stranico). dodatni pult: ob krajši stranici je v steni majša lina oz. prostor za pult in omarice z dimezijami 40 cm širine in 30 cm globine. SESTAV SPODNJI DEL: zaporedje elementov za daljši del, od leve proti desni (malo je drugačno kot na sliki): korito (spodaj izvlečni predal in prostor za smeti), vrata za pomivalni stroj, pečica, omarica s predali. zaporedje elementov za krajši del, od leve proti desni (malo je drugačno kot na sliki): 60cm samo stranica, ki pokriva predale. nato 90cm široka 2 predala. Zadnja omarica z globino 30 cm in širino 40cm so samo vrata, notri 2 polici. SESTAV ZGORNJI DEL: kot na sliki. Rok za izdelavo je 20. november Prosim za ponudbe, hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Poljčane
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Spoštovani, v leseni hiši načrtujemo samonosilne oz. samostoječe lesene stopnice. V priponki so fotografije iz katerih je razvidna situacija in mere v mm. Poleg stopnic, ki se lahko naslanjajo na zgornji stropnik in v tla (stena je montažna) potrebujemo tudi obrobo, ki bo smiselno nadaljevala "ring" stropnikov, obrobo nas stropniki, ki zakriva izolacijo v mansardi in zgoraj v mansardi 2 m ograje. Ograjo bi želeli v izvedbi 3 ali 4 vzporednih inox palic, ki tečejo v smeri stopnic, zgoraj zaključek v lesu (primer stopnic na priloženi fotografiji). Glede na to, da so vrata v imitaciji beljenega hrasta in, da je pod predvidenimi stopnicami lončena, je najboljša izbira za izdelavo stopnic hrastov les. Prosim za čimprejšnje ponudbe, da lahko začnemo z delom. Hvala in lep pozdrav.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Voličina
Rok za izdelavo: Takoj
Dolžina sobe cm. Potrebujem posteljo, 2 predalnika, kotni element, vse globina 60 cm, višina max cm, razen postelje cm. Barva breza, svetli javor, bukev, nekateri predali v zeleni ali bež barvi, debelina materiala min 18 mm, slike so kopirane iz Alples- Planet. Približno takšen stil in kakovost - podrobnosti na slikah. Prosim za ponudbo čimprej, hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Kojsko
Rok za izdelavo: Takoj
Kotna kuhinja -želim samo spodnje elemente, pod umivalnikom in kuhinjsko ploščo brez omaric da je dostopno za invalide + dodatek kuhinjskega pulta kot podalšek kuhinje (tudi ta brez elementov spodaj). Del kje je umivalnik in plošča je dolg cm, potem pa gre v L obliko pult brez elementov spodaj, dolg cm. Želeli bi kuhinjo iz lesa. Prosim za ponudbe, hvala. les
Koper
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Omara z drsnimi vrati dimenzije š- v g-60. zid je desna stran, na levi strani je predelna stena. Notranjost naj bo bela lahko mediapan vrata iveral 18 mm svetle barve ampak ne ureditev omare zaenkrat osnovna. Pograd v barvi drsnih vrat iveral 18 mm ,prednja in zadnja stran pograda x 95 obrobljena zgornja in prednja stran z abs-om .4 stranice obrobljene z abs-om x 20 (postavitev višine zgornje in spodnje postelje bi določili kasneje pri postavitvi).LP Prosim za ponudbe, hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!