Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Spoštovani, imam dve po meri narejeni vgradni omari. Zaradi selitve v drugo stanovanje ju moram znižati za 17 cm. To pomeni 6 drsnih vratnih kril, težava je v vodilih. Strop in police se lahk enostavno odrežejo. Vsaka omara ima 3 drsna vratna krila, ena je dolga , druga cm. Prosim za ponudbe, hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Višnja Gora
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Kuhinja v obliki črke U. Leva stran je dolga cm - zgornje omarice x 90 - predali Sredina je dolga cm - zgornje omarice x 90 - štedilnik , omarica Desna stran je dolga cm - zg. omarice x 90 - odpiranje na gor, na tej strani je korito in pomivalni sroj, pečica na pultu Vgradna je pečica, štednilnik in napa. Hvadilnik in pomivalni stroj nista vgradna. Barva: spodaj v barvi beljenega orega, zgoraj vanilija Prosim za ponudbe, hvala.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Šmartno v Rožni dolini
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Potrebujem otroško sobo za 2 otroka (stara 6 in 1 leto). Soba je res majhna, x, je pa tudi s padajoco streho- mansarda , v mislih sem imela pograd, ena postelja je lahko x80, pisalna miza bi bila zraven -pograd je lahko tudi v L obliki in je pod posteljo kaksen regalček. Prosim za ponudbe, soba je izredno majhna, zato prilagam slike in pribl. načrt za lažjo predstavo. Hvala in lp.
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Ker smo prostorsko omejeni, bi rada imela kuhinjo, dolgo največ 2 m - ravna kuhinja, tako zgornje kot spodnje omarice. V ta 2 m pride seveda še štedilnik, plinski 4 rinke (obstoječ) in korito cca .30 cm. Rada bi modern stil, pa vendar ne uniformiran. Od materjalov bi izbrala svetel les (ne masive) - mogoče oplemenitena iverna pločša, v kombinaciji s sijajem rumene barve. Rada bi ,da iz kuhinje dobim maksimum,glede na majhnost. Prosim za ponudbo, hvala.
Slovenska Bistrica
Rok za izdelavo: Takoj
Podjetje d.o.o. iz Slovenske Bistrice se z blagovno znamko mobil na slovenskem trgu predstavlja kot mlado podjetje z veliko znanja, izkušnjami in poznavanjem CARAVANING industrije. Imamo lasten produkt, počitniško vozilo mobil in iščemo mizarja, ki bi ga zanimala izdelava in montaža notranje opreme, pohištva torej. Kontaktna oseba - Marjan. Prosim za ponudbe, hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Prosimo za ponudbo za nastopne ploskve na že izdelanih kovinskih stopnicah. Želimo nastopne plokve iz masivnega hrasta, finalno oljenega, debeline okoli 4cm. K naročilu sodi tudi montaža. Lokacija montaže je v novi hiši ob Ižanski cesti v ljubljani. V priponki so načrti za stopnice. Hvala, lep pozdrav,
Mizarstvo, Mizarstvo
Sečovlje
Rok za izdelavo: Takoj
Spoštovani! prosimo vas za ponudbo za enostavno, močno leseno lestev- strme stopnice. Visoka je 2.40, široka 54cm. Predviden je cenovno najbolj ugoden les ( smreka?), finalno prebarvan z belo barvo. Na načrtu je veliko kovinskih delov, ki pa jih bo naredil ključavničar in niso predmet ponudbe. Lestev bomo motirali sami in tudi odpeljali. Prosim za ponudbo in če je le mogoče, da bi bila narejena čim prej. Hvala in Lp
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Za kuhinjo imam prostora 3.22m ob steni, pri čemer je kot stene na levi strani (načrt je v priponki). V kotu bi imel rad omarico s pečico, štedilnik bi bil v sredini, pod štedilnikom omarica, na desni pa pomivalno korito. Prostor za pult bi imel na vsaki strani štedilnika. Hladilnik nameravam imeti ločeno ob drugi steni, tako da ne bo del vgrajene kuhinje. Čez vso širino bi rad imel tudi zgornje omarice. Barva in material po dogovoru. Prosim za ponudbe, hvala.
Škofja Loka
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Zdravo, imam malo prostora vendar bi potrebovala izris in izdelavo kuhinje z max. izkoristkom prostora (npr. omarice do stropa). Omarice bi morajo biti ravne (brez okrasnih lajšt). Zračnik za napo je v levem zgornjem kotu. Gladek material. Kotna kuhinja v kotu med stenami * - v priponki tloris sten. Pošiljam tudi sliko, na kateri je kuhinja ki mi je všeč, približno tako bi si želela. Na sliki je hladilnik na levi strani. Jaz bi ga postavila nasprosti zraven okna (tam kjer je steklena omarica, ki pa meni ne pride v poštev zaradi prostora). Zraven hladilnika pa bi imela izvlečno omaro. Barve določimo kasneje. Prosim za ponudbe, hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Potrebujem izdelavo lesene vrtne lope dimenzij: Dolžina 3m, širina 1,60, višina 2m, oziroma 2.40m (na višjem koncu, ker se streha spušča). Oblika bi bila podobna kot na sliki, le vrata bi bila na sprednji strani (enokrilna 1,20)- torej nasproti stene na sliki. Prosim za ponudbo z dobavo in montažo vred, hvala in lp.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!