Mnenja strank

5.0 / 5
Nina T. - pred 9 meseci
Zelo hitro so se odzvali na povpraševanje s korektno ponudbo na mail. Kot smo se dogovorili so opravili ogled in ob dogovorjenem dnevu pričeli z čiščenjem. Končni rezultat več kot odličen! Toplo priporočam! Nina
5.0 / 5
Jana Š. - pred 2 letoma
Sanda Bogomolec s.p. Pristopil g. Matjaž, hitro se je odzval, prišel ob dogovorjenem času pogledal, podal korektno ceno, izredno prijazen, dogovorila čiščene za danes, ki ga je tudi odlično opravil in pojasnil, česa ni mogel temeljito očistiti, kar sem potrdila, saj tudi sama nisem pričakovala da se bo določeno odstranilo s ploščic na terasi. Ocena plus odlično pet, hvala za sodelovanje.
4.3 / 5
Boštjan K. - pred 3 leti
Kvaliteta storitve in odzivnost.
Glede na informacijo naj bi cena vključevala DDV, kar pa se je ob izstavitvi računa, izkazalo kot napačno, saj ponudnik ni bil ponudnik za DDV - DDV-ja od cene zato nisem mogel odbiti, kar je na koncu pomenilo, da je bil ponudnik zame precej dražji od ostalih.
4.0 / 5
Andrej Z. - pred 4 leti
Ponudnik se je držal roka in cene.
Ponudnik ni upošteval vseh naših želja med čiščenjem. Čeprav smo ponudili dodatno plačilo za dodatno opravljeno delo, ni hotel o tem nič slišati. Ko se je ura približala njegovemu času, ki si ga je določil za čiščenje pri nas, je pobral stvari in odšel. Nekatere stvari je pustil za seboj napol narejene. Se ni dalo z njim nič dogovoriti ali zmeniti, kljub ponujenemu dodatnemu plačilu. Malce je bilo čudno vse skupaj.
4.3 / 5
Valerija K. - pred 4 leti
Ponudnik je bil pri komunikaciji zelo odziven, zelo točen ob prihodu.
Ponudnik ni imel nobenega specializiranega stroja - za parno čiščenje ali kaj podobnega.
5.0 / 5
Jana O. - pred 8 meseci
4.3 / 5
Sonja P. - pred 11 meseci
Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in cene.
5.0 / 5
Vesna P. - pred 11 meseci
4.3 / 5
Jure Z. - pred 1 letom
Delo je bilo zelo kvalitetno opravljeno, tukaj nimam pritožb.
5.0 / 5
Jure G. - pred 1 letom
Z uslugo zelo zadovolnji.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!