Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Kuhinje po meri
-kuhinja v 'L' -dolžina 3.6m (ob steni) x 2m -na krajši strani širina pulta 90cm (+ šank polica), na daljši strani 80cm -višina 90cm -material srednje kakovosti, ni potrebna masiva -brez izvlečnih polic, samo tiho zapiranje -retro izgled -viseče omare čez celotno 'stensko' dolžino (brez nape) Hvala in lp
Mizarstvo, Vgradne omare
Gre za omaro dimenzije x (cca), predvidevam da tri drsna vrata na mehko zapiranje. Vsak del v omrai spodaj z enim predalom (lahko navadni ali mehko zapiranje), levo in desno krilo obešalnik in dodatni dve polici, srednje krilo s cca 5 policami. Zunanja stran vrat barvna (kakšne so možnosti materialov: steklo ali ?).
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Spoštovani! Potrebujemo polkne(1 okno) *54cm, obe krili, les. Za Primorsko,Liminjan, Portorož, pri tastu. Izdelava oz. montaža? Jedilni kot mere : cm dolžina, cm globina -(širina, desna polovica gledano naravnost, pred nami). Hvala lepa in lepo pozdravljeni! Telefon : --,
Mizarstvo, Vgradne omare
Dolžina stene v spalnici na kateri bodo omare je približno cm. Na to steno naj bi prišlo približno cm omar in ostalo miza. Nad mizo bi prišli še dve polički. Globina omar je 60cm (prostora do vrat je 67cm). Stena se na višini cm prelomi. Na 60cm je višine že cm. Najpripravneje bi bilo, če so vrata drsna, vendar ni omejitev tudi, če bi bila klasična. Mare so približne, ker sem merila sama. Dodala sem še priponko na kateri je zrisano kako približno sem si zamislila. Slika je za orientacijo ... spremembe: omara naj bo zaprta do stropa, razporeditev v omari je okvirna in odvisna od tega ali sta 2 ali 3 deli omare, nad mizo naj bi bile 3 poličke (60x30) in sicer na levi steni. Hvala za trud in lep pozdrav,
Mizarstvo, Kuhinje po meri
kuhinja mora biti dolga max 2,70 m. imeti mora prostor za vgradno pecico standardne dolozine. zgornji elementi(3 elementi zgoraj) so lahko na vrata- brez vitrine. ce se na omari uporabi steklo bi zelela da se odpira na ta nov sistem dvojnega odpiranja. kuhinja ne potrebuje omare za hladilnik in prostora za napo. ne potrebujem kotnih elementov. en spodnji element naj bo s tremi globokimi predali in nad eno omaro predal namenjen jedilnemu priboru. postavitev naj bo poljubna. zanimata me dve ponudbi in sicer cena kuhinje z navadnimi vodili in z unimi za mehko zapiranje. omare naj bodo standardnih sirin(mat natur barve). hvala
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Radi bi izdelali spalnico po meri. Spalnica je dimenzij x. Ker gre za majhen prostor želimo čim bolj izkoristiti prostor. Vrata so na ožji strani - cm (nekje na sredini) - z ene strani je cm, z druge 90 cm. Z druge strani pa je balkonsko okno tako da je zid 43,5 cm, potem je okno in potem še cm. Zato želimo imeti omare z mostom nad posteljo za boljši izkoristek. Vgradna omara z drsnimi vrati lahko tudi klasično zapiranje, most - s klasičnim odpiranjem, postelja in nočne omarice (delno police, delno zaprto) - dimenzija x. Postelja x. V omari delno police, večji del za obešanje. Znotraj vgradne omare 4x predali za spodnje perilo. Potem dodatno še ena vgradna omara na drugo stran dimenzije xx65. Prav tako znotraj ožji del police, širši del za obešat in 2x predali za spodnje perilo. Globina omar 50 cm, barva front vanilija. Notranjost je lahko v beli barvi. Material iveral 18 mm (oz. prepuščam vaši presoji). Hvala.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Spoštovani, za potrebe sejemske predstavitve želimo izdelati novi pult, katerega načrt je priložen v priponki. Določene se dimenzije in oblika, za lažjo predstavo prilagamo tudi fotografijo večjega pulta, ki smo ga uporabljali v preteklosti. Novi je enakih karateristih, le krajši. Hvala za ugodno ponudbo že v naprej.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Kopalnica za 5-člansko družino, lokacija Ptuj. Širina stene cm. Rabimo 2 umivalnika (z omarico spodaj), lahko skupaj ali dveh ločenih enotah. Želimo omarico z ogledalom in na obeh straneh visoke omarice z več predali, torej čim več odložnih površin. Med umivalniki in visokimi omaricami pustiti prostor za držalo za brisač bo v svetli bež barvi, zato bi bila primerna rjava barva.
Mizarstvo, Mizarstvo
Oddajam povpraševanje za kuhinjo po meri. Tloris je v priponki. Pod št. 6 bova imela hladilnik z zmrzovalnikom (zmrzovalnik spodaj, hladilnik zgoraj), 4 in 5 bi zamenjala, 5 je izvlečni element (širina 80 cm), 4 še en izvlečni element (širina 15 cm), 1 je kotni element (indukcijska plošča, spodaj pečica), zraven oz št. 2 je pomivalno korito (spodaj izvlečni predal za smeti), št 3 je pomivalni stroj, zgoraj št. 7 in 8 sta dve viseči omarici z dvižnimi vrati (s 3 policami). Zraven hladilnika ostane še 17 cm prostora (tukaj bi imela vrata iz fronte, da se lahko da kakšna metla noter ali kaj podobnega). Tukaj je potrebno upoštevati, da je na sosednji steni zraven hladilnika okno, pod oknom pa radiator. Zato mora ostati 17 cm prostora, da se lahko vrata hladilnika čisto odprejo. Širina od stene za hladilnikom do okenske police je 68 cm, dolžina okenske police od stene je 7 cm, od tal do okenske police je 85 cm. Nadalje je potrebno upoštevati, da je pod oknom radiator (dolžina od radiatorja do stene je cm).
Mizarstvo, Mizarstvo
Ograja katero naročam, je znotraj hiše na lesenem stopnišču in je nadaljevanje že stare ograje. Osnovna približna oblika naj bi bila iz osnovnega vodilne prečke za oprijem in še 3 vodoravnih pravokotnih (oblika) žina ograje je cm in dvakrat zavije (prvič na podestu in še enkrat na stopnišči-mere pr. dolžina ograje podest 40 cm, prvo stopnišče od zgoraj na dol cm in drugo cm). Zanima me predvsem približna cena, končna oblika in cena pa se določi pri ogledu na licu mesta. Opis: Naprošam vas, da mi pošljete ponudnika za izdelavo lesene ograje z montažo, na notranjem stopnišču. Dolžina -od zgoraj na dol-podest 37,5 cm, dolžina zg. stopn. cm zavoj na sp. cm, višina 82 cm. Skupaj dolžina pr. ,50 cm. Podrobnosti na slikah kot. tudi že obstoječe ograja od spodaj navzgor. Ograja naj bi bila vsaj podobna že obstoječi. Slike v priponki. Vnaprej se vam zahvaljujem za posredovanje in vas lepo pozdravljam!


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!