Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Mizarstvo
Pesnica pri Mariboru
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Stena 2.10 m, visoki elementi,cca cm , pecica mikrovalovna v 1 elementu,hladilnik bo ameriski,posebej... otok 3 m dolzina,1,35 sirina, v otoku se nahajajo kuhalna plosca,napa bo faber torej vgradna (imamo ze pripravljeno za vgradno),korito bo enojno,mora bit tudi predal za plinsko bombo,ter pomivalni stroj,glede na to da bo dolzina 3 metre,bi na zunanji strani bili predali po 1 m,pa na polovico brez rocajev, vse ostalo bi bili rocaji, barva bela,visok sijaj, na sredini otoka bi imeli izrezano po celi dolzini, cca 15 cm sirina, za sveza zelisca.. tak izrezan del za vsadit zelisca oz vsaj za tegeljcke...otok je do konca stene, po eni strani ni prehoden, zadnje omare pa tud,se pravi so v liniji, prilagam slike za lazjo predstavo Hvala in LP
Novo mesto
Izberite tip vrat: Lesena notranja vrata (furnir)
Število vrat: 10
Dodatne storitve: Montaža novih vrat
Rok za montažo: Takoj
odprtina 87 podboj med 16-20 1x odprtina 87 podboj 18 2x odprtina 87 podboj 17 1x odprtina 78 podboj 18 1x odprtina 88 podboj 14 1x odprtina 80 podboj 14 1x odprtina 91 podboj 17 1x odprtina podboj 14 stena je ravna, je potrebnio za podboj kaj nalepiti? 1x drsna vrata odprtina krilo pa naj bi bilo cm.
Ljubljana
Izberite tip vrat: Lesena notranja vrata (furnir)
Število vrat: 4
Dodatne storitve: Odvoz starih vrat, Montaža novih vrat
Rok za montažo: 1 do 3 mesece
Prosim, da pri pripravi ponudbe, upoštevate naslednje podatke: - 4 notranja vrata (krila) v blokovskem stanovanju, mere so naslednje: x75 cm (2x) x85 cm (1x) x85 cm + matirano steklo (cca x60 cm) (1x) - montaža na kovinski okvir - bela barva - tesnila v beli barvi Hvala in lp,
Ljubljana
Izberite tip vrat: PVC notranja vrata
Število vrat: 8
Dodatne storitve: Zaključna dela, Montaža novih vrat
Rok za montažo: 1 do 3 mesece
Prosim za predračun za izdelavo in montažo 8-ih vrat, krilo debeline cca 4 cm in na eni strani izravnana s podboji. Podajam velikosti odprtin (zadnja mera je mera širine stene kamor se montirajo podboji): x 85 x 10 cm x 88 x 14 cm x 86 x 12,5 cm x 87 x 12,5 cm x 87 x 12,5 cm x 81 x 22 cm x 76 x 22 cm x 70 x 10 cm Barva: 1. Polakiran - ne preveč barvana 2. Beljen hrast Še ne vemo, se pa bojim, da bi se 2. preveč tolkla z barvo parketa. Hvala.
Trbovlje
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
omara dnevne sobe, dolžina 4,35 m višina 2,35 m garderobni omari: dolžina 2 x 90 cm, globina 60 cm, drsna vrata, kombinirana omara :dolžina 90 cm globina 40 cm, steklo na vrhu, spodaj trije predali, globina 60 cm, omarica za TV: dolžina cm, globina 60cm in višina 60 cm, krilna vrata, 1 polička kombinirana omara: dolžina 45 cm, spodnji del globine 60 cm, 3 predali, zgoraj pa police za knjige Barva svetla - bukev, tiho zapiranje, rok dobave: 2 meseca lp, Iz iverala, barva bukve. ROK: do septembra Hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni, Potrebovala bi ponudbo za : - pisarniško mizo (dolžina cca cm x cm široka na eni strani x 50 cm široka na drugi strani ) - predalnik na kolesih (klasičen, možnost zaklepanja) - razna manjša popravila (odrezati, odstraniti staro pohištvo, itn.) Trenutno je povpraševanje po zgoraj omenjenih proizvodih, v primeru da se izbrano mizarstvo izkaže za ugodno, kakovostno je pričakovati še kar nekaj Prosim za ponudbo na zgoraj omenjeni email. ROK: 14 dni Hvala in LP
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
kuhinja v L dimenzije prostora 3,57*2,80 kotno pomivalno korito na daljši stranici zraven korita levo ena omarica, nato štedilnik, nato nizki elementi viseči elementi v kotu nad koritom, nato napa, nato police na krajši stranici zraven korita prostor za pomivalni stroj, element, na koncu hladilnik viseči elementi rustikalni slog svetlih barv Hvala.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Tržič
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Pozdravljeni, Zanimam se za kavč narejen po meri z ležiščem x v predalu pod kavčem in prostorom za odeje... Kot je prikazano v priloženi sliki. okvirne mere kavča : - širina kavča - cm - 0-50 cm shranjevalni prostor za odeje, blazine - 50- cm sedalni del - - cm postelja - višina sedalnega dela 45 cm Ogrodje je leseno, naslon kavča tvori nekakšna skrinja s perforiranim pokrovom, da omogoča zračenje. V njej so spravljene odeje, vzglavnik ... Leseni del kavča je obložen z mehkejšimi blazinami. Iz podnožja kavča se kot predal izvleče širša postelja ( cm). Kot dodatno ležišče lahko po potrebi služi tudi sedalni del kavča. Hvala.
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Pozdravljeni ! Iščem mizarja za izdelavo omaric za kopalnico iz smrekovega lesa, lakirano naravno ali barvano na belo debeline največ 2 cm z izmerami: x 74 x 14 s tremi policami; 66,5 x 58,5 x 14 z dvema policama in dvokrilnimi vrati in 70 x 56,5 x 10,5 s tremi policami. ROK: čim prej (začetek avgusta) hvala in lp
Koper
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Rada bi imela podest v dnevni sobi (če lahko tako rečem, saj je garsonjera). V podestu spodaj bi imela posteljo, torej izvlečni predal za posteljo (* cm velik jogi). Na podest pa bi dala kavč ali kakšno drugo pohištvo,..tako, da mora biti konstrukcija trpežna, nosilna. Mere pa bi bile podobne in sicer cca. cm x oz. kolikor potrebuje za vgradni predal pač. In seveda kakšna stopnička ob robu, saj je to visoko cca. 40 cm. Potrebovala bi tudi kako svetovanje glede materiala. Prosim za ponudbo. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!