Ekofluid Mont, d.o.o.

Vrhnika
Električne inštalacije, IR ogrevanje, Klimatske naprave, Kotli / peči, Montaža ogrevalnega sistema, Prezračevalni sistemi, Solarni sistemi, Talno gretje, Toplotne črpalke, Zalogovniki & bojlerji
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/3
5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2021
4,6
26 ocen

26 ocen za podjetje Ekofluid Mont, d.o.o.

Mnenja strank

5,0
Mark W. , pred 1 letom

Kupil sem novo toplotno črpalko. Dogovorila sva se za datum montaže. Izjemna profesionalnost odzivnost in poštenost podjetja. G. Dejan Sedej mi je posredoval veliko informacij, vzel si je čas in odgovoril na vsako moje vprašanje. Takega izvajalca bi si želel na vseh področjih. Zelo usklajena ekipa ljudi, ki jim je mar za čistočo in objekt na katerem delajo. Vse so zaščitili in ko so odšli vse pospravili za seboj. Podjetje Ekofluid Mont d.o.o toplo priporočam vsem. Moja ocena odlično! Dejan še enkrat iskrena hvala.

5,0
Matej Š. , pred 1 letom

Potrebovali smo toplotno črpalko in preko Primerjam dobili veliko zanimivih ponudb. Na koncu smo se po tehtnem razmisleku odločili za podjetje Ekofluid Mont, z katerimi smo bili neznansko zadovoljni!

5,0
Frenk K. , pred 1 letom

Opravili so predhodni ogled in prišli ob dogovorjenem datumu. Delo pri montaži toplotne črpalke je potekalo nemoteno in dela so bila končana v roku. Ekipa je profesionalna in strokovna. Z veseljem priporočam ekipo Ekofluida Mont d.o.o..

5,0
Borut P. , pred 2 letoma

Pred izdelavo ponudbe so si prišli ogledat situacijo; edini izmed vseh ponudnikov. Držijo se dogovorjenih rokov.

5,0
Maks V. , pred 3 leti

Točni, prijazni, pošteni in kar je najvažnejše izredno strokovno izobraženi in fleksibilni. Sem zelo zadovoljen!

4,0
Irena S. R. , pred 3 leti

Ponudnik je bil zelo prijazen in korekten. Prav tako vsa ekipa, ki je sodelovala pri postavitvi toplotne črpalke.

Zmotilo me je samo to, da se je vse skupaj zavleklo pri dobavi, na kar pa ponudnik ni mogel vplivati. Delo je bilo opravljeno malo kasneje.

Toplotna je dobavitelj poslal preko Slovenskih Železnic. Kljub obljubi o 24 urni dobavi je prišla šele čez dva dni, posledično se je zamaknila montaža.

5,0
David C. , pred 3 leti

Sem bil izredno zadovoljen s komunikacijo in končnim izidom tako da bi jih definitivno ponovno izbral za izvedbo.

Ponudnik je bil korekten, podal nam je odlične nasvete in dogovorjenega se je vedno držal. Priporočam vsem, ki ne želijo imeti komplikacij.

5,0
Miha Ž. , pred 3 leti

Odločil sem se za podjetje Ekofluid d.o.o.. Običajno se pri tovrstnih zadevah vedno kaj zaplete, a tokrat je bilo popolnoma drugače: Opravili so predhodni ogled in nato prišli točno ob napovedanem času. Ekipa je delovala uigrano, profesionalno in prijazno. Celotno delo pri montaži toplotne črpalke je bilo opravljeno hitro ter natančno. S takšnimi izvajalci je veselje sodelovati. Toplo priporočam!

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov, cene ter ostalih dogovorov pri izvedbi. Tako da zelo pohvalno.

Prikaži več

Storitve: Zalogovniki, Toplotna črpalka za sanitarno vodo, Zalogovniki in bojlerji, Napeljava elektrike, Toplotna črpalka zrak/voda, IR grelne plošče, IR grelni paneli, Fotovoltaika, IR paneli, Talno gretje, Lokalno prezračevanje, Peči za ogrevanje, Centralno prezračevanje, Grelnik vode - bojler, Zalogovnik tople vode, Peči na pelete, Kotel na drva, Servis klime, Toplotna črpalka zemlja/voda, Montaža peči, Vodno talno gretje, Vgradnja klime, Električne inštalacije, Elektroinštalacije, Rekuperator, Bojlerji

Drugi izvajalci v bližini Vrhnike

Druge storitve na Vrhniki in okolici

Nedavna povpraševanja

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 170
 • Trenutni način ogrevanja: Talno gretje
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Ogrevala bi se stanovanjska hiša. Je novogradnja razreda nizkoenergetska hiša. Dobra izolativnost, nova okna. Sistem bi imel dva kopalniška radiatorja za sušenje brisač, drugod bi bilo talno gretje. V spodjem prostoru bo nameščen tudi kamin, ki bo lahko ogreval spodnji prostor dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo.

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, V hiši se ogrevamo na kurilno olje ( radiatorji). Nekaj malega tudi na drva (kamin). Letos smo se odločili , da bomo opustili ogrevanje na kurilno olje in zamenjali ogrevanje z toplotno črpalko. Zanima me tudi, če so letos razpisane subvencije za toplotno črpalko. Hvala, Lep pozdrav,

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Sedaj imam kombiniran kotel DRVA/OLJE z 60 litrskim bojlerjem za sanitarno vodo v času kurjenja in v času toplih dni toplotno črpalko ( Gorenje, brez dodatnega izmenjavalca toplote)za sanitarno vodo. Sedaj pa bi rad toplotno črpalko z zunanjo in notranjo enoto z bojlerjem ( vsaj litrov) ter možnost kurjenja tudi z obstoječim kotlom in zraven vso potrebno regulacijo. Vgrajenih imam 15 radiatorjev in 25 m2 talnega ogrevanja. Večina inštalacije, razen dveh radiatorjev in razvoda pri peči je izvedena z bakrom. Nekaj sem se že zanimal za toplotne črpalke FUJI Waterstage High Pover pa me zanima ali kateri od ponudnikov vgrajuje tudi te vrste toplotnih. Ni pa nujno. Hvala in LP

Popravilo na el. napeljavi

zamenjati je potrebno vse avtomatske varovalke v elektro omarici v stanovanju -ko se dotaknem pečice me trese -potrebno je urediti ozemljitev --ko prižgem pečico in radiator v sobi vrže varovalko -uglavnnem treba omarico malo urediti!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------------------------------

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 250
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Za visoko energijski sistem ogrevanja (z radiatorji) me zanimajo toplotne črpalke za ogravanje stanovanjskih prostov in sanitarne vode. Zanimajo me tako črpalke tipa ZRAK - VODA. Glede na to, da imam ob hiši možnost črpanja potdalne vode me zanimajo tudi ponudbe za črpalke tipa VODA - ZRAK. Obe vrsti za ogrevanje cca. m2 v treh etažah. Lokcaija objekta je v Ljubljani. Za ponudbe se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Plinski kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 200
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Takoj

Želim zamenjavo obstoječega Junkers plinskega bojlerja, ki ima ogrevalni krog za bojler ter dva ogrevalna kroga za posamezni nadstropji. Kotel med 25-30 kW. Priložena skica in nekaj fotografij. Info po telefonu, možen ogled. Zaželeni koristni predlogi za ustreznejši sistem. ROK: 1 mesec Hvala in LP

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, v naslednjih 2h tednih bomo prenavljali razstavni salon kuhinj v Kopru. Potrebovala bi električarja, ki bi iz obstoječega stanja pripravil in napeljal elektriko tako, da bodo lahko aparati in lučke v kuhinji priklopljene. Prosim za ponudbo. Hvala. Lep pozdrav, Urška Bosnar

Plinski kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 300
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, imamo ogrevanje na kurilno olje. Želimo zamenjavo energenta - prehod na zemeljski plin. Plin (dovod) imamo že v kurilnici. V sklopu obstoječe oljne peči je bojler s sanitarno vodo (l), ki je ogrevan s stensko toplotno črpalko. Talno ogrevanje - cca 80 m2; cca 20 radiatorjev; Višina dimnika cca 10 m. Hvala.

Popravilo na el. napeljavi

Celotna (stara hiša) ima novo električno napeljavo. V kleti je omarica za vso električno napeljavo zunaj (nadstrešek za avto, zunanje luči, vtičnice, ...) Potrebujem nekoga, ki bi mi v omarici priklopil vse te kable. Kabli so pripeljani od zunanjih porabnikov (nadstrešek, luči,...)do do omarice.

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 140
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Obstoječi kotel je v uporabi 38 let. Odločen sem, da ga bom zamenjal s toplotno črpalko s katero želim pokriti potrebe po ogrevni toploti in pripravo sanitarne vode. Potrebna moč je ca 10kW. Za pokrivanje hudih mrazov imam kamin na drva. Zanimajo me tehnični podatki, obseg dobave , garancijski pogoji, cene za dobavo in montažo ter vzdrževalni stroški. Hvala.