Ekofluid Mont, d.o.o.

Vrhnika
Električne inštalacije, IR ogrevanje, Klimatske naprave, Kotli / peči, Montaža ogrevalnega sistema, Prezračevalni sistemi, Solarni sistemi, Talno gretje, Toplotne črpalke, Zalogovniki & bojlerji
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/3
5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2021
4,6
26 ocen

26 ocen za podjetje Ekofluid Mont, d.o.o.

Mnenja strank

5,0
Mark W. , pred 1 letom

Kupil sem novo toplotno črpalko. Dogovorila sva se za datum montaže. Izjemna profesionalnost odzivnost in poštenost podjetja. G. Dejan Sedej mi je posredoval veliko informacij, vzel si je čas in odgovoril na vsako moje vprašanje. Takega izvajalca bi si želel na vseh področjih. Zelo usklajena ekipa ljudi, ki jim je mar za čistočo in objekt na katerem delajo. Vse so zaščitili in ko so odšli vse pospravili za seboj. Podjetje Ekofluid Mont d.o.o toplo priporočam vsem. Moja ocena odlično! Dejan še enkrat iskrena hvala.

5,0
Matej Š. , pred 1 letom

Potrebovali smo toplotno črpalko in preko Primerjam dobili veliko zanimivih ponudb. Na koncu smo se po tehtnem razmisleku odločili za podjetje Ekofluid Mont, z katerimi smo bili neznansko zadovoljni!

5,0
Frenk K. , pred 1 letom

Opravili so predhodni ogled in prišli ob dogovorjenem datumu. Delo pri montaži toplotne črpalke je potekalo nemoteno in dela so bila končana v roku. Ekipa je profesionalna in strokovna. Z veseljem priporočam ekipo Ekofluida Mont d.o.o..

5,0
Borut P. , pred 2 letoma

Pred izdelavo ponudbe so si prišli ogledat situacijo; edini izmed vseh ponudnikov. Držijo se dogovorjenih rokov.

5,0
Maks V. , pred 3 leti

Točni, prijazni, pošteni in kar je najvažnejše izredno strokovno izobraženi in fleksibilni. Sem zelo zadovoljen!

4,0
Irena S. R. , pred 3 leti

Ponudnik je bil zelo prijazen in korekten. Prav tako vsa ekipa, ki je sodelovala pri postavitvi toplotne črpalke.

Zmotilo me je samo to, da se je vse skupaj zavleklo pri dobavi, na kar pa ponudnik ni mogel vplivati. Delo je bilo opravljeno malo kasneje.

Toplotna je dobavitelj poslal preko Slovenskih Železnic. Kljub obljubi o 24 urni dobavi je prišla šele čez dva dni, posledično se je zamaknila montaža.

5,0
David C. , pred 3 leti

Sem bil izredno zadovoljen s komunikacijo in končnim izidom tako da bi jih definitivno ponovno izbral za izvedbo.

Ponudnik je bil korekten, podal nam je odlične nasvete in dogovorjenega se je vedno držal. Priporočam vsem, ki ne želijo imeti komplikacij.

5,0
Miha Ž. , pred 3 leti

Odločil sem se za podjetje Ekofluid d.o.o.. Običajno se pri tovrstnih zadevah vedno kaj zaplete, a tokrat je bilo popolnoma drugače: Opravili so predhodni ogled in nato prišli točno ob napovedanem času. Ekipa je delovala uigrano, profesionalno in prijazno. Celotno delo pri montaži toplotne črpalke je bilo opravljeno hitro ter natančno. S takšnimi izvajalci je veselje sodelovati. Toplo priporočam!

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov, cene ter ostalih dogovorov pri izvedbi. Tako da zelo pohvalno.

Prikaži več

Storitve: Zalogovniki, Toplotna črpalka za sanitarno vodo, Zalogovniki in bojlerji, Napeljava elektrike, Toplotna črpalka zrak/voda, IR grelne plošče, IR grelni paneli, Fotovoltaika, IR paneli, Talno gretje, Lokalno prezračevanje, Peči za ogrevanje, Centralno prezračevanje, Grelnik vode - bojler, Zalogovnik tople vode, Peči na pelete, Kotel na drva, Servis klime, Toplotna črpalka zemlja/voda, Montaža peči, Vodno talno gretje, Vgradnja klime, Električne inštalacije, Elektroinštalacije, Rekuperator, Bojlerji

Drugi izvajalci v bližini Vrhnike

Druge storitve na Vrhniki in okolici

Nedavna povpraševanja

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Potreboval bi toplotno črpalko za hišo, spodnjo nadstropje cca m2 zidano, ter zgornje nadstropje cca m2, trenutno je ogrevano z oljem. Zanima me opcija za ogrevanje sanitarne vode in brez. Potreboval bi tudi svetovanje, katera črpalka bi bila za nas najprimernejša. Hvala Lepe pozdrave

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 90
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Želim toplotno črpalko za ogrevanje prostorov , ter sanitarne vode , V hiši še ni radiatorjev, imamo pa eno peč na trda goriva , ki jo uporabljamo ko je hud mraz. ostalo ogrevanje pa je na električne radiatorje, v kmbinaciji z klima napravami 2 kosa,. rad bi postavitev cca 3 do 4 radiatorje en v kopalnici , en do dva v dnevnmu prostoru , ter spalni in soba od hčere. Hvala.

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 330
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Takoj

Potrebujemo ponudbo za PZI načrt vgradnje toplotne črpalke za ogrevanje in hlajenje poslovnih prostorov PZI mora zajemati naslednje: - tekstualni del - določitev toplotnih izgub in hladilnega bremena objekta - določitev toplotne in hladilne moči toplotne črpalke - dimenzioniranje postrojenja toplotne črpalke - popisi materiala, opreme in del - grafične podloge V načrtu PZI ni zajeto načrt interne inštalacije in elektro načrt - ostaneta obstoječa Hvala.

Talno / radiatorsko ogrevanje

 • Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
 • Površina prostorov (v m2): 5
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

V kopalnici bi moral zamenjati radiator podobnega kot je tip Ocean (v glavnem naj bo kvaliteten) (dimenzij dolžina= 80 cm, širina=10 cm višina=60 cm). Sedaj imam še starega Ar-Termik, ki je počasi že dotrajan ! Sistem centralne v hiši je dvocevni imam pa tudi Siemens-ove termostate. Lep pozdrav,

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Gre za hišo, ki ima v hiši varovalke in števec. Radi bi dali števec ven, se pravi treba je narediti, omarico pmo3 dati v fasado, notri vse potrebno od števca, ničelne spojke, enofazne zbiralke, varovalke, podnožja ,glavno stikalo enopolno , gre za enofazni enotarifni odjem, potem kabel pp00 4 X 35 kvadrat + 1.5 Aluminij yy00 gre na štender, notri pa kabel bakreni pgp 5 krat 6 kvadrat.In notri seveda je treba zrihtati omarico z 8 ali 12 varovalkami in te varovalke prevezat oz.avtomatska varovalka c 16 amperov.Štemanja je malo samo za omarico zrezat s fleksarco v fasado in kak meter na vsako stran, ker preostali del al kabla bo šel do štenderja po tramu. Mojstri že veste kaj govorim. Iščem najugodnejšega ponudnika z materialom ali brez, ga lahko zrihtam sam, rok takoj ali v roku enega meseca.Lokacija videm dobrepolje.lp

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 310
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! prosim, da mi svetujete glede toplotne črpalke. - toplotna črpalka zrak voda - oboje radiatorji in talno gretje - tudi za sanitarno vodo do pet oseb - ogrevanja še trenutno nimamo, ker je novogradnja, - imamo pa m2 talnega ogrevanja pa 60m2 radiatorji ogrevanja. Lep pozdrav!

Montaža in servis klimatske naprave

Potrebujemo 3 ponudbe za servisiranje klimatskih naprav naše ustanove. Dosedaj so bile "skoraj" redno servisirane. Imamo 27 klima naprav na 3 lokacijah (, vrtec in vrtec Rižana ... 2 km razdalje do vrtca). Starost naprav je različna, saj jih nabavljamo po finančnih zmožnostih. Tudi tipi so različni. TERMIN: v prihodnjem, po dogovoru Hvala za vaš odgovor. Dunja Vitez

Ogrevanje prostorov

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 220
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Zanimajo me okvirne cene toplotnih črpalk zrak-voda ali zemlja-voda (vključno z vsemi deli, ki jih zahteva postavitev zemeljskih kolektorjev) z grelno močjo 10kW ali 5kW (za primer dogrevanja z drugim virom). Režim ogrevanja je srednjetemperaturni, saj se del objekta ogreva z radiatorji.

Rekuperator

 • Površina prostorov: 180
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, v obstoječem objektu bomo namesto obstoječega podstrešja izvedli novo leseno skeletno konstrukcijo od obstoječe plošče nad nadstropjem. Potem bi radi izvedli centralno prezračevanje nadstropja in novega podstrešja s skupno površino cca 2 x 90 m2. V kurilnici, ki se nahaja v pritličju, bomo montirali rekuperator, nato pa se potegne cevi po jašku vertikalno do nivoja podstrešja (cca 4 m). V tlaku podstrešja, gredo potem cevi do prostorov v nadstropju, po novi leseni strešni konstrukciji pod špirovci pa gredo cevi za prezračevanje podstrešja. V nadstropju so kuhinja z jedilnim kotom in špajzo (16 m2), dnevna soba (18m2), kopalnica (8m2) ter dve spalnici (12 m2 + 16m2). Na podstrešju bodo dnevna soba s kuhinjo in jedilnico (36 m2), kopalnica (8m2), spalnica (15m2) in dve otroški sobi (2x12 m2). Povprečna dolžina cevi do prostorov bo cca 7 m. PRosim za račun vključno z izvedbo cevi, montažo rekuperatorja in ostalega. V kurilnico se lahko naredi luknja v steni za dovod zraka skoraj ob rekuperatorju, odvod bi se lahko speljal v pritličju cca 5 m stran. Hvala za ponudbo in lep pozdrav, p.s. v kolikor ponujate tudi meritve zrakotestnosti objekta, bi vas prosil, da podate v ločeni postavki tudi ceno za izvedbo tega testa.

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni, ravnokar smo demontirali staro kuhinjo in odstranili ploščice, saj bomo postavili novo kuhinjo. Nekaj aparatov je sedaj na drugačnih mestih, kot so bili v stari kuhinji, zato bi bilo treba potegniti el. napeljavo iz obstoječih doz za nekaj metrov bolj v levo in tam postaviti nove doze oz. vtičnice za hladilnik, el. kuhalno ploščo in napo. To storitev bi potrebovala v naslednjem tednu. Hvala in lep pozdrav, Počkaj