Mnenja strank

5.0 / 5
Maks V. - 19.03.2019
Točni, prijazni, pošteni in kar je najvažnejše izredno strokovno izobraženi in fleksibilni. Sem zelo zadovoljen!
4.0 / 5
Irena S. R. - 15.11.2018
Ponudnik je bil zelo prijazen in korekten. Prav tako vsa ekipa, ki je sodelovala pri postavitvi toplotne črpalke.
Zmotilo me je samo to, da se je vse skupaj zavleklo pri dobavi, na kar pa ponudnik ni mogel vplivati. Delo je bilo opravljeno malo kasneje.
Toplotna je dobavitelj poslal preko Slovenskih Železnic. Kljub obljubi o 24 urni dobavi je prišla šele čez dva dni, posledično se je zamaknila montaža.
5.0 / 5
David C. - 13.11.2018
Sem bil izredno zadovoljen s komunikacijo in končnim izidom tako da bi jih definitivno ponovno izbral za izvedbo.
5.0 / 5
Andrej K. - 13.11.2018
Ponudnik je bil korekten, podal nam je odlične nasvete in dogovorjenega se je vedno držal. Priporočam vsem, ki ne želijo imeti komplikacij.
5.0 / 5
Miha Ž. - 08.10.2018
Odločil sem se za podjetje Ekofluid d.o.o.. Običajno se pri tovrstnih zadevah vedno kaj zaplete, a tokrat je bilo popolnoma drugače: Opravili so predhodni ogled in nato prišli točno ob napovedanem času. Ekipa je delovala uigrano, profesionalno in prijazno. Celotno delo pri montaži toplotne črpalke je bilo opravljeno hitro ter natančno. S takšnimi izvajalci je veselje sodelovati. Toplo priporočam!
5.0 / 5
Joan M. - 25.09.2018
Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov, cene ter ostalih dogovorov pri izvedbi. Tako da zelo pohvalno.
5.0 / 5
Aljoša Š. - 06.10.2016
Ponudnik se je držal dogovorjenega in nam predlagal ustrezne reštitve. Res pravi profesionalci, še posebej komercialist s katerim smo bili v stiku!
1.0 / 5
Lado M. - 01.11.2017
Ko sem navedenega ponudnika poklical je prišel na ogled in sva se vse dogovorila. Ko sem mu nakazal 100% avans in do roka ni bilo odziva sem začel urgirati. Nato je obljublja z dneva v dan, nakar je preko SMS sporočil, da ne more realizirati posla in da mi bo vrnil denar. Seveda denarja ni vrnil, zato sem urgiral dan na dan preko telefona in pisno. Po cca mesecu in pol mi je vrnil polovico avansa. Druge polovice mi kljub non stop urgiranju ni vrnil. Domnevam, da je ta način poslovanja njihova praksa.
Posodobitev (primerjam.si, 23.1.2018): avans je bil stranki v celoti vrnjen 11.11.
G. Lado je pri nas naročil toplotno črpalko in jo tudi vplačal. Kot vedno smo tudi mi plačali blago vnaprej. Mi do danes nismo dobili od dobavitelja ne toplotne ne denarja. Denar smo mu pa po dogovoru v celoti tudi vrnili. Vmes so se pojavljale grožnje in pritiski na osebni ravni do naših zaposlenih. Zadevo je preveril tudi tržni inšpektorat in ni zaznal nikakršne kršitve. Mi pa zadevo nismo sprožili naprej saj se nam ni zdelo vredno poglabljati spora.
2.3 / 5
Andrej M. - 14.12.2016
Nekateri izvajalci so bili kvalitetni, drugi manj.
Zelo slaba koordinacija in vodenje del s strani direktorja (lastnika) in posledično dvakrat daljši roki, kot je potrebno (1 mesec za obnovo kopalnice).
V času renovacije kopalnice je zbolel vodja projekta in so se dela podaljšala zaradi same koordinacije. Naročnika smo na to opozorili in mu tudi priznali dodaten popust.
5.0 / 5
Zoran K. - 22.02.2019
Drži se roka, cene, dogovora!

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!