RO-PLAST, Dejan Žegarac s.p.

Rogaška Slatina
Okna, Vrata
10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018
4,7
15 ocen

15 ocen za podjetje RO-PLAST, Dejan Žegarac s.p.

Mnenja strank

5,0
Irena S. , pred 4 leti

Ponudnik se je držal cene in rokov ter nam je pomagal pri nasvetih. Odzival se je na tel.klice. Delo je bilo izvedeno kvalitetno. Priporočam ponudnika.

5,0
Srečo R. , pred 5 leti

Ponudnik se je vedno odzval na telefonske klice. Držal se je dogovorjenega roka. Pri ogledu je bil natančen in nam je tudi svetoval. Upošteval je tudi naše želje. Pri izbranem ponudniku nas ni nič zmotilo.

5,0
Andrej V. , pred 5 leti

Cenovno ugodni, hitro odzivni od ponudbe do same izmere in nato izdelave oken in montaže. Sem popolnoma zadovoljen z njihovim delom. Jih vsekakor priporočam. Ni mi žal, da sem se odločil za njih. Naj še le naprej delajo dobro in zaslužijo si zelo dobro oceno.

5,0
Mira K. , pred 5 leti

Ponudnik se je držal vsega za kar smo se dogovorili (čas izmere, čas telefonskih kontaktov, čas montaže in tudi dogovorjene cene). Delo je bilo opravljeno kvalitetno, dokaj hitro in strokovno. Za sabo so pospravili in zakrpali luknje, ki so nastale pri zamenjavi oken. Komplet ekipa je zelo prijazna. Priporočila bi jih naprej in se jim ob tej priložnosti zahvalila za korekten - fer odnos, ter jim zažela še veliko uspeha na delovni poti. Ocena 5.0/5

5,0
Mojca B. , pred 6 leti

Izbrani ponudnik se je držal vseh dogovorjenih rokov, delo je opravil dobro, s kvalitetno ekipo in za ugodno ceno. Mirno ga lahko priporočim vsem, ki želijo zamenjati okna ali vrata.

5,0
Bernarda N. , pred 7 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in predračuna. Delo je bilo opravljeno zelo kvalitetno, korektno, za sabo so tudi pospravili. Odzivnost je bila izvrstna, obveščanje sprotno. Priporočam!

4,7
Vesna A. , pred 7 leti

Ugodna ceno, hitra montaža (okna so bila postavljena v 4 tednih po naročilu, kar je izredno hitro), prijaznost...

4,7
Matjaž G. , pred 7 leti

Ponudnik se je držal dogovorjene cene, redno se je odzival na telefonske klice, montaža je bila strokovna.

2,3
Igor J. , pred 1 letom

Površno opravljena izmera na objektu posledično težave pri montaži ( od petih okenskih rolet ustrezno izmerjena samo ena .)Posledica uničenje zunanjih špalet na fasadi za kar ne priznajo napake. Površno purpenanje ter silikoniranje, kar odpravijo ob reklamaciji . Neprofesionalen odnos in komunikacija lastnika .Malomaren odnos delavcev pri odstranitvi ter montaži oken . Posledica poškodovanje parketa v dveh prostorih. Pristop k delu brez potrebne opreme (nimajo zaščite za tla nimajo ustreznega sesalca).

4,3
Marija B. , pred 4 leti

Hitra odzivnost in prilagodljivost.

Prikaži več

Storitve:

Druge storitve v Rogaški Slatini in okolici

Nedavna povpraševanja

Adaptacija obstoječega objekta

 • Površina objekta: 110 m2
 • Okvirni rok za začetek projekta: Po dogovoru, se prilagodim

Pozdravljeni! V Ljubljani v Zeleni jami smo kupili hišo, ki potrebuje nekaj obnove. Šli bomo v delno obnovo. Poleg običajnih notranjih del (nekaj knaufanja, tlaki, obnova wcja, pleskanje itd.) pa ima hiša specifičen problem - odtok in izpeljava odtočnih cevi v kanalizacijo. V hiši je namreč narobe bil izpeljan stik dveh odtočnih cevi in bi bilo potrebno ta beton razbiti in na novo vgraditi cevi. Na zunanji strani hiše pa obstaja star podzemni jašek, ki ga je potrebno izkopati in vgraditi novega s pokrovom. Je pa to že na pločniku, torej na javni površini v lasti MOL in me zanima, ali imate izkušnje s pridobivanjem dovoljenja za kopanje javne površine, ker zahtevajo kar nekaj prilog za tak sicer dokaj nezahteven poseg.

Spomenik/nagrobnik

 • Kaj potrebujete?: Nagrobnik (+ napis)
 • Rok za izdelavo: Čim prej

Nagrobnika nimamo oziroma bi na novo zastavili cel grob - na tleh bi bili kamni in ločen del za zemljo v razmerju 70:30. Trenutno so na kamnu 3 osebe in ena oseba ima začasen križ, mi bi te tri prestavili na manjši kamen (lociran nižje), na glavnem kamnu pa bi pustili samo eno osebo. Kakšna bi bila približna ponudba vključno s črkami (recimo da so imena dolga 5 črk, priimek pa 6). Mogoče bi bil v nagrobnik vgraviran še križ z vinsko trto. Prosim za približen izračun vključno s prevozom (če nudite) in vgraditvijo.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora: 100 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Čim prej

Iščemo projektanta/arhitekta za pridobitev gradbenega dovoljenja za prenovo zakonito zgrajenega obstoječega (starega) pomožnega objekta (staja, hlev) s spremembo v vikend (za lastno uporabo oz. po možnosti za oddajo). Objekt stoji v območju TNP-ja (drugi varovalni pas?) na Pokljuki. Na objekt bi morali pripeljati vodo in elektriko ter ga obnoviti, najbrž v okviru obstoječih gabaritov ter v enakem izgledu. Objekt je zgrajen v dveh nadstropjih, pri čemer je spodnji, kamniti del delno vkopan v zemljino, zgornje nadstropje pa je leseno. V objekt se vstopa iz zadnjega dela v zgornje nadstropje (nekoč je predstavljal prostor za shranjevanje sena), spodnji del objekta pa je v preteklosti predstavljal hlev. Prosim za ponudbo. Hvala.

ALU okna

 • Želena senčila: Rolete
 • Zasteklitev: Dvoslojna ali troslojna - želim obe ponudbi
 • Število oken: 15
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok za montažo: Po dogovoru, se prilagodim

Dimenzije oken: Velikost oken 60/60cm 1,00 kom Velikost oken 60/90cm 1,00 kom Velikost oken 90/cm 1,00 kom Velikost oken /cm 1,00 kom Velikost oken /90cm 2,00 kom Velikost oken /cm 1,00 kom Velikost oken /cm 1,00 kom Velikost oken /cm 1,00 kom Velikost oken /cm 2,00 kom Velikost oken /cm 1,00 kom Vogalno okno /cm 1,00 kom Okno + drsna vrata /cm 1,00 kom Vhodna vrata /cm 1,00 kom Barva antracit-siva.Pri oknih mere: / in / in / zraven električne rolete, pri vseh ostalih sive antracit navadne rolete. In na vseh oknih komarnike

PVC okna

 • Želena senčila: Rolete
 • Zasteklitev: Dvoslojna ali troslojna - želim obe ponudbi
 • Število oken: 15
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok za montažo: Po dogovoru, se prilagodim

Dimenzije oken: Velikost oken 60/60cm 1,00 kom Velikost oken 60/90cm 1,00 kom Velikost oken 90/cm 1,00 kom Velikost oken /cm 1,00 kom Velikost oken /90cm 2,00 kom Velikost oken /cm 1,00 kom Velikost oken /cm 1,00 kom Velikost oken /cm 1,00 kom Velikost oken /cm 2,00 kom Velikost oken /cm 1,00 kom Vogalno okno /cm 1,00 kom Okno + drsna vrata /cm 1,00 kom Vhodna vrata /cm 1,00 kom Barva antracit-siva.Pri oknih mere: / in / in / zraven električne rolete, pri vseh ostalih sive antracit navadne rolete. In na vseh oknih komarnike

Zasteklitev balkona

 • Kdaj potrebujete storitev?: Po dogovoru, se prilagodim

Zasteklitev balkona v bloku, 3.nadstropje. Balkon je dimenzije 3m po dolžini, po kateri bi želela imeti dvojna drsna vrata, tro ali dvoslojna, visina balkona je približno 2,5m. Iz obeh strani balkona pa je približno še 30 cm do zidu. Tukaj bi bilo najbolje dati fiksno zasteklitev. Na telefon sem dosegljiva v popoldanskem času od 15ih naprej. Hvala, lp.

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora: 63 m2

V Mariboru, Kamniška ulica obnavljamo eno stanovanje. V njem je do sedaj živela starejša oseba in je stanovanje precej umazano, hkrati pa se bodo kmalu izvajala slikopleskarska dela. Zanima me, če bi po teh delih (enkrat v drugi polovici septembra) lahko pri vas naročil generalno čiščenje: • Generalno čiščenje kuhinje oz. kuhinjskih elementov (zunaj, znotraj, zgoraj, spodaj…), stenska keramika • Generalno čiščenje kopalnice (ploščice, tuš kabina, pralni stroj, ploščice …) • Generalno čiščenje oken, okenskih kljuk, podov (parket in laminat), radiatorjev, elektro stikal, čiščenje podov, čiščenje rolet…. Sicer bo stanovanje (razen kuhinje in kopalnice) prazno, torej brez pohištva, tako da nekih posebnih ovir v prostoru ne bo. Stanovanje je dvosobno+kuhinja/jedilnica+kopalnica/WC, veliko 63 m2, okna so 4x dvokrilna z nadsvetlobo »na kip«

Ogrevanje prostorov

 • Tip objekta, v katerem želite namestiti toplotno črpalko: Zgolj menjava ogrevalnega sistema
 • Površina prostorov za ogrevanje: 75 m2
 • Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
 • Potrebujete predhodni ogled?: Se bom dogovoril-a s ponudnikom

Spoštovani, stanujeva v 3. nadstopju v bloku, ki ima 4 nadstopja in ravno streho. Pred 5 leti sva stanovanje obnovila in vgradila etažno plinsko peč, ki ogreva stanovanje in sanitarno vodo. Peč je vgrajena v omari nad pralnim strojem, tako da se je na ven ne vidi. Glede na slabe obete glede dobave plina, sva s strani Ekosklada dobila nasvet, da naj obstoječo plinsko peč zamenjava s hibridno toplotno črpalko tipa zrak/voda. Možnost vgradnje zunanje enote bi bila na strehi bloka. Sprednja fasada je spomeniško zaščitena, zadnja pa ni. Po njej bi bilo možno speljati cevi in elektriko. V tej fazi potrebujeva informativno oceno stroškov z grobo specifikacijo, na primer ceno hibridne črpalke (vključno s specifikacijo), ceno odstanitve obstoječe peči in vgradnjo nove itd. po izkušnjah izvajalcev. Potem se bova odločila in seznanila o namenu sosede. Mogoče se bo še kdo odločil za enako rešitev, vsak se ogreva po svoje. Lep pozdrav.

Komarniki

 • Število komarnikov: 9
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni, po hiši želimo namestiti rolete ali komarnike - glede vsega tega bi potrebovali nasvet. Zgodnje nadstropje je mansardno s popoldanskim soncem. 3x strešno okno, 3x navadno okno, 2x balkonska vrata, pri enih še pripadajoče okno, 1x okno v kopalnici. Potrebna bi bila izmera. Hvala, lp

Popravilo na el. napeljavi

Želim priklopiti sončno elektrarno. Pogoj za to je, da je merilno mesto zunaj, sedaj pa ja na hodniku. V septembru obnavljamo fasado, tako da moram pripravljalna električarska dela opraviti prej. Prestaviti je potrebno omarico (števec) in pripraviti nekaj cevi/požiralk/kablov med stojalom na strehi in novo omarico, med novo omarico in staro omarico (varovalke ostanejo v hiši) in nekaj malenkosti vezano na bodočo povezavo med paneli in razsmernikom ter novo omarico.