Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Kočevju


Že 1.654 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Kočevje, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

Damjan Pugelj s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Nadja G. , pred 6 meseci

Zelo zadovoljna z izvajalcem hitro se je odzval, in korektno opravil delo. Priporočam.

Preverjen izvajalec

Storitve: izdelava estrihov, plastična okna, apneni omet, samorazlivni estrih, okna in vrata, epoksi tlaki, knauf strop, knauf spuščeni stropi, menjava oken, strojni tlaki, okna, strojni ometi, strešna okna, polaganje knaufa, pvc/alu okna, pvc okna.

Zahtevaj ponudbo

GP DOMGRAD d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava estrihov, izkopi in zemeljska dela, tlaki in ometi, ureditev okolice, polaganje tlakovcev, gradnja hiše na ključ, knauf, fasade, adaptacija stanovanja, asfaltiranje dvorišča, stenske obloge, knauf strop, izkop (gradbene) jame, izdelava ometov, krajinski arhitekti, fasaderstvo.

Zahtevaj ponudbo

Mehmed Sedić s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: talne obloge, izdelava tlakov in ometov, apneni omet, fasade, keramičar, strojni ometi, izdelava estrihov, linolej, laminat, izdelava ometov, parket, fasaderji, lakiranje parketa, polaganje keramike, polaganje parketa, strojni tlaki.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: parket, talne obloge, polaganje parketa, lakiranje parketa, vinilne talne obloge, parketarstvo, linolej, laminat, brušenje parketa, sanacija parketa, obnova parketa.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: urejanje okolice in dvorišč, polaganje tlakovcev, beljenje sten, epoksi premaz, asfaltiranje, obrezovanje dreves, fasaderstvo, urejanje vrtov, izdelava tlakov in ometov, izdelava fasade, pleskanje šol in vrtcev, ureditev okolice, izdelava estrihov, asfaltiranje dvorišča, gradnja hiše, pleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji