24 ocen za podjetje ACTINIA CLEANING d.o.o.

5.0 / 5
Finder d. - pred 7 meseci
Ko smo potrebovali čiščenje poslovnih prostorov, smo na podlagi izbranih ponudb izbrali RORA d.o.o. Ponudnik se je držal dogovorov.
5.0 / 5
Blaž G. - pred 7 meseci
RORA d.o.o. je podjetje, ki smo ga izbrali, za čiščenje naših poslovnih prostorov. So zelo prilagodljivi, stvari potekajo super.
5.0 / 5
AKTIVA S. D. - pred 7 meseci
Za čiščenje so izbrali podjetje RORA, in smo bili izjemno zadovoljni! Definitivno priporočamo punce!
5.0 / 5
Aleš K. - pred 7 meseci
Pred približno letom dni se je pojavila potreba po zunanjem čistilnem servisu. S pomočjo Primerjam.si smo prišli do podjetja RORA, s katerim sodelujemo še dandanes. Delo z njimi je odlično, legitimno in brez komplikacij.
5.0 / 5
STUDIO RITEM d.o.o. - pred 7 meseci
Za čistilni servis smo izbrali RORA, ker so zelo prijetni. Še vedno - po dveh letih - sodelujemo z njimi, kar pa tudi nekaj pove, ane? :)
5.0 / 5
Autodelta d.o.o. - pred 7 meseci
Za podjetje RORA d.o.o. smo se odločili za čiščenje poslovnega kompleksna. Z njimi nismo imeli nobenih težav, vse je bilo v redu.
5.0 / 5
Berlitz Slovenija d.o.o. - pred 7 meseci
Potrebovali smo čistilni servis za čiščenje naših pisarn ter k sodelovanju povabili RORA d.o.o. Prvotno je bilo nekaj zapletov, saj so bile pri njih neke menjave v osebju, zdaj pa lepo sodelujemo in ni več zapletov.
4.0 / 5
TAB d.d. - pred 2 letoma
Mnogo boljši kakor prejšnji. Cena in storitev je dobra.
4 dobijo namesto 5, ker jih za eno stvar moram konstantno opominjati, sicer so korektni.
4.7 / 5
Gregor P. - pred 4 leti
Izbrani ponudnik si je ogledal prostore za čiščenje in optimiziral svojo ponudbo. Do sedaj se je držal dogovorov in bil odziven.
4.3 / 5
Skupnost l. Š. 3. - pred 4 leti
Ponudnik se je res hitro odzval in se z nami korektno dogovoril. Sedaj smo v zaključni fazi sklepanja pogodbe. O kvaliteti še ne moremo govoriti, saj bomo šele začeli z izvajanjem del. Bi pa ob tem res pohvalili odzivnost sodelujočih ponudnikov.

Primeri povpraševanj

Čistilni servisi, Čiščenje pisarn
Pogostost storitve: Dnevno
Tip poslovnih prostorov: Večstanovanjska stavba
Površina prostora (v m2): 11 nadstropij
- pomivanje in pometanje (enkrat tedensko) stopnišč in skupnih prostorov (pralnica, skupnih hodniki v kleteh) - pomivanje pritličja in dvigal teh vhodnih vrat - brisanje in pomivanje ograje - enkrat letno pomivanje stekel - enkrat letno generalno čiščenje stopnišč, skupnih prostorov Prosimo za ponudbo z okvirno ceno, naknadno se lahko dogovorimo za ogled.
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 90
Spoštovani, Prosimo, da nam podate svojo ponudbo za čiščenje naših pisarn na naslovu Dunajska cesta , Ljubljana. V pisarnah bi bilo potrebno obrisati prah (po vseh vidnih površinah; okenske police, omare, pisalne mize, računalniki, stoli) ter globinsko-suho presesati tla, ki so iz tapisona. Če bi bilo možno, bi prosili, da se čiščenje opravi v petek (do konca tega meseca) oz. po 13 uri. Pisarne so 4, skupna kvadratura je cca 90 m2. V pričakovanju odgovora vas lepo pozdravljamo, Klavdija Rode d.o.o. 01/ 43 80
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Tip poslovnih prostorov: Pisarne
Površina prostora (v m2): 336
Spoštovani, smo podjetje Mobik, ki imamo v najemu pisarne prostore v velikosti m2 na Šmartinski cesti 53, poslovna stavba Rezidenca. Potrebovali bi ponudbo za globinsko in kemično čiščenje tekstilnih talnih oblog – itison, tapison. Posredujete mi jo prosim na mail naslov. Hvala in lep pozdrav, Urška Mobik d.o.o.
Čistilni servisi, Čistilni servisi
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 150
Zanimam se za ciscenje oken in okenskih okvirjev v hisi (znotraj in zuna). Hvala in lep pozdrav, C. Op. Gre za hišo-novogradnjo (zaenkrat še neopremljeno) s precejšnjim številom oken (okvirji: les + aluminij); nekatera okna dostopna samo z lestvijo Prosimo, če pripravite še ponudbo za čiščenje celotne hiše pred vselitvijo (predvsem bi bilo treba prebrisati vse talne površine in pohištvo).
Čistilni servisi, Čiščenje stanovanja
Pogostost storitve: Dnevno
Površina prostora (v m2): 100
Več stanovanj, gre za stanovanja v lasti Rusuv pretežno na obali in tudi nekaj v Ljubljani. Večinoma gre za dnevno čiščenje. Različne površine stanovanj (m2 je le približna ocena velikosti posameznega stanovanja), zato prosim za ceno na m2. Prav tako želimo cene in možnosti dodatnih storitev, kot so pranje, likanje, po možnosti tudi pranje avtomobila ipd. V ponudbo prosim dodajte tudi morebitne ostale dodatne storitve, ki jih ponujate. Vnaprej hvala za ponudbe.
Čistilni servisi, Čiščenje na domu
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Površina prostora (v m2): 150
Gre za 3 nadstropno hišo, v kateri živijo 4 osebe, 2 psa in maček. Trenutno v delu hiše menjajo talne obloge - namesto tapisona bo položen laminat ali parket. Dela bodo končana čez kak mesec in takrat bi potrebavli čistilni servis za generalno čiščenje celotne hiše (čiščenje tal, površine, kopalnice, kuhinje, precej je oken), morda pa bo treba počistiti že kaj vmes.
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Tip poslovnih prostorov: Gostinski lokal
Površina prostora (v m2): 293
Gre za generalno čiščenje prostora in gostinske opreme (umazanija, stara maščoba itd.) po odhodu dosedanjega najemnika. Center Ljubljane (kolodvorska), lokal je bil v najemu. Po tem, ko smo odstranili nekaj opreme se je pokazala trdovratna umazanija, tako da je prostor potreben temeljitega čiščenja.
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn
Pogostost storitve: Tedensko
Tip poslovnih prostorov: Trgovina, Pisarne
Površina prostora (v m2): 100
SPOŠTOVANI ! Potrebujemo čistilni servis za čiščenje razstavnega salona. Lokacija Tržaška Ljubljana. Trenutno smo imeli čistilko, ki je čistila enkrat na teden v petkih popoldan. Prosimo vas če se lahko oglasite v razstavnem salonu in nam pripravite ponudbo. Pred prihodom me nujno pokličite da se dogovorimo za termin sestanka. Moj telefon -.
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn
Pogostost storitve: Generalno čiščenje
Tip poslovnih prostorov: Poslovni kompleks
Površina prostora (v m2): 450
Pozdravljeni, prosili bi za ponudbo za čiščenje po dogodku, 20. oktober. Lokacija je Celjski dom - Celje. Imamo vso opremo - koši, vrečke za smeti, odvoz urejen ... Smeti bomo pobrali - bo pa potrebno sčistiti tla, prebrisati morebitne mastne površine, posesati tepih, sčistiti wcje ... Ocenjena kvadratura čiščenja: maksimalno m2. Na tleh so štiri različne podlage: delno beton, delno ploščice, delno parket in delno tepih. Prosili bi za ponudbo za čiščenje, da se pospravlja prizorišče 20.10., start čiščenja ob 2. ali 3. uri zjutraj (21.10.) in do zaključka oziroma mora biti prostor sčiščen in prezračen do 8. ure zjutraj. Prosimo tudi, da dopišete kakšno večjo referenco. Hvala in prijeten pozdrav, Vodja marketinga 3CE d.o.o. GSM: www.mladismo.si
Čistilni servisi, Čiščenje pisarn
Pogostost storitve: Dnevno
Tip poslovnih prostorov: Trgovina, Pisarne
Površina prostora (v m2): 600
Pozdravljeni, zanima nas čiščenje trgovine in pa pisarn, skupne velikost m2. Čiščenje naj zajema: - vsakodnevno čiščenje trgovine od 8.00 - 9.00 zjutraj: * pometanje trgovine * pomivanje trgovine * čiščenje kabin * praznenje košev * čiščenje pisar, garderob Podajte nam tudi ceno za čiščenje steklenih površin na m2. Lep pozdrav, Alin Podgornik vodja M&S Slovenija