Mnenja strank

4.3 / 5
Robert P. - 18.12.2020
Po krajšem času smo dobili zelo ugodna vrata za garažo. Pohvala KIP KOP za kvalitetno opravljeno delo.
5.0 / 5
Nevenka Š. - 02.12.2020
Potrebovali smo menjavo rolo dvižnih vrat, pri čem so nam zelo ugodno priskočili na pomoč fantje iz KIP KOPa. Zelo smo bili zadovoljni tudi s spoštovanjem dogovorov ter njihovo odzivnostjo.
5.0 / 5
Marko M. - 01.12.2020
Praktično vse bi pohvalili. KIP KOP je res izkazal za naša garažna vrata. Odzivnost, rok je bil še krajši kot smo se dogovorili. Montaža ok.
5.0 / 5
Robert A. - 03.11.2020
Od vseh izvajalcev sem se na koncu odločil sodelovati z KIP KOP d.o.o. in bil pozitivno presenečen. Odlično opravljeno delo.
5.0 / 5
Anton C. - 23.10.2020
Ponudnik se je držal vseh dogovorov, kvalitetna izvedba, priporočam KIP KOP za dvižna garažna vrata!
4.3 / 5
Darja D. - 20.10.2020
Garažna vrata pri podjetju KIP KOP d.o.o. Vse je bilo odlično dogovorjeno. Svetovalec na domu prepričljiv in dosleden. Montaža skrbna in nadzirana.
Samo čakalna doba. 9 tednov smo čakali na vrata.
Spoštovani, zahvaljujemo se za vaše mnenje. Glede dobave pa smo vam zadevo že obrazložili v teku naročila, da je prišlo do tehničnih težav... največ s strani COVID-19 in zamude pri dobavi profilov. Hvala za vaše mnenje.
5.0 / 5
Darinka B. - 22.09.2020
Ponudnik, se je držal dogovorjenega roka, narejeno je bilo kakovostno, smo zelo zadovoljni. Tudi cena je bila spremenljiva. Izbrani ponudnik je poslal dva res pridna in strokovna delavca. Zmotila me je pozna ura, z delom sta pričela ob 17 uri. Opazila sem, da sta bila tudi vidno utrujena in kljub temu sta vsa dela (demontažo starih vrat in montažo novih vrat)opravila dobro do poznih večernih ur. S tem želim, kot tudi sama zaposlena, apelirati na vodstvene delavce, da tudi njihovi monterji potrebujejo primeren počitek. Še enkrat poudarjam, da sta delo opravila strokovno.
Spoštovani, zahvaljujemo se vam za vašo prijazno mnenje in dobro oceno. Monterja sta v tem dnevu imela predvideno montažo vsaj 4 ure pred prihodom k vam vendar jim je stranka na prvi montaži zagodla, ker ni imela odprtine in garaže pripravljene po dogovoru in navodilih s strani našega komercialista. Ob tej priložnosti naj tudi omeni, da imajo vsi naši monterji rezervirane nočitve in večerje na strošek našega podjetja v kraju katerem delajo - seveda gre tukaj za oddaljene kraje, kot je npr. vaš kraj! Ravno iz tega razloga, da se odpočijejo in naslednji dan začnejo normalen delovni dan.
5.0 / 5
Mateja M. - 21.04.2020
Dogovorjena cena in koncna cena enaka. Rok izvedbe prej kot dogovorjeno.Zadovoljni.Vse ok profesionalno
5.0 / 5
Milorad R. - 06.04.2020
Zelo priporočam ponudnika. Z odličnim pristopom in profesionalnostjo nam je svetoval pri izbiri pa tudi z vrati smo zelo zadovoljni.
5.0 / 5
Gorazd D. - 04.11.2019
Korektnost v vseh pogledih.
Edina pripomba je da med njihovim merilcem in njihovim izvajalcem ni bilo prave usklajenosti. Merilec bi moral podati stranki natančna navodilo za pripravo obrob za kasnejšo montažo vrat

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!