Mnenja strank

5.0 / 5
. - pred 9 dnevi
Že pri samih meritvah sem prejel dovolj strokovnih nasvetov ,tako da sem se potem odločil za njih tudi zaradi cene ,ki je bila ugodna.Ponudnik KIP KOP d.o.o. se je držal rokov in cene .Montaža je bila strokovna in celo pred dogovorjenim rokom. Hvala KIP KOP Upam da bomo še sodelovali.
4.3 / 5
Robert P. - pred 4 meseci
Po krajšem času smo dobili zelo ugodna vrata za garažo. Pohvala KIP KOP za kvalitetno opravljeno delo.
5.0 / 5
Nevenka Š. - pred 5 meseci
Potrebovali smo menjavo rolo dvižnih vrat, pri čem so nam zelo ugodno priskočili na pomoč fantje iz KIP KOPa. Zelo smo bili zadovoljni tudi s spoštovanjem dogovorov ter njihovo odzivnostjo.
5.0 / 5
Anton C. - pred 5 meseci
Ponudnik se je držal vseh dogovorov, kvalitetna izvedba, priporočam KIP KOP za dvižna garažna vrata!
5.0 / 5
Marko M. - pred 5 meseci
Praktično vse bi pohvalili. KIP KOP je res izkazal za naša garažna vrata. Odzivnost, rok je bil še krajši kot smo se dogovorili. Montaža ok.
5.0 / 5
Robert A. - pred 5 meseci
Od vseh izvajalcev sem se na koncu odločil sodelovati z KIP KOP d.o.o. in bil pozitivno presenečen. Odlično opravljeno delo.
4.3 / 5
Darja D. - pred 6 meseci
Garažna vrata pri podjetju KIP KOP d.o.o. Vse je bilo odlično dogovorjeno. Svetovalec na domu prepričljiv in dosleden. Montaža skrbna in nadzirana.
Samo čakalna doba. 9 tednov smo čakali na vrata.
Odgovor ponudnika
Spoštovani, zahvaljujemo se za vaše mnenje. Glede dobave pa smo vam zadevo že obrazložili v teku naročila, da je prišlo do tehničnih težav... največ s strani COVID-19 in zamude pri dobavi profilov. Hvala za vaše mnenje.
5.0 / 5
Darinka B. - pred 7 meseci
Ponudnik, se je držal dogovorjenega roka, narejeno je bilo kakovostno, smo zelo zadovoljni. Tudi cena je bila spremenljiva. Izbrani ponudnik je poslal dva res pridna in strokovna delavca. Zmotila me je pozna ura, z delom sta pričela ob 17 uri. Opazila sem, da sta bila tudi vidno utrujena in kljub temu sta vsa dela (demontažo starih vrat in montažo novih vrat)opravila dobro do poznih večernih ur. S tem želim, kot tudi sama zaposlena, apelirati na vodstvene delavce, da tudi njihovi monterji potrebujejo primeren počitek. Še enkrat poudarjam, da sta delo opravila strokovno.
Odgovor ponudnika
Spoštovani, zahvaljujemo se vam za vašo prijazno mnenje in dobro oceno. Monterja sta v tem dnevu imela predvideno montažo vsaj 4 ure pred prihodom k vam vendar jim je stranka na prvi montaži zagodla, ker ni imela odprtine in garaže pripravljene po dogovoru in navodilih s strani našega komercialista. Ob tej priložnosti naj tudi omeni, da imajo vsi naši monterji rezervirane nočitve in večerje na strošek našega podjetja v kraju katerem delajo - seveda gre tukaj za oddaljene kraje, kot je npr. vaš kraj! Ravno iz tega razloga, da se odpočijejo in naslednji dan začnejo normalen delovni dan.
5.0 / 5
Milorad R. - pred 11 meseci
Zelo priporočam ponudnika. Z odličnim pristopom in profesionalnostjo nam je svetoval pri izbiri pa tudi z vrati smo zelo zadovoljni.
5.0 / 5
Mateja M. - pred 1 letom
Dogovorjena cena in koncna cena enaka. Rok izvedbe prej kot dogovorjeno.Zadovoljni.Vse ok profesionalno

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!