119 ocen za podjetje KIP KOP d.o.o.

5.0 / 5
Daniela J. - pred 29 dnevi
Garažna vrata smo naročili pri KIP KOP d.o.o.. Izvajalec se je drzal rokov in bilo je lepo narejeno in na koncu pospravljeno.
5.0 / 5
Silvo P. - pred 2 mesecema
Lahko pohvalim držanje rokov!
Želeli so mi dati samo dva daljinca,čeprav je predračun za štiri. Ravno tako sem dobil samo eno kljuko za ročno odpiranje,čeprav sem kupil dvoma vrata.
Odgovor ponudnika
Spoštovani g. Silvo, po pregledu zgodovine vašega naročila podajamo sledeče odgovore na vaše mnenje: - v skladu z navodili merilca, da lahko za oboja vrata uporabite eno potezno ročico, smo vam obračunali in dobavili eno ročico. Še 1 x poudarjam, da ste plačali in naročili 1 kos ročice! - po pogovoru z dvema monterjema katera sta bila pri vas na montaži vam odgovarjamo, da ste v roke dobili 4 kos daljinski upravljalec.
5.0 / 5
Slavko M. - pred 2 mesecema
Že pri samih meritvah sem prejel dovolj strokovnih nasvetov ,tako da sem se potem odločil za njih tudi zaradi cene ,ki je bila ugodna.Ponudnik KIP KOP d.o.o. se je držal rokov in cene .Montaža je bila strokovna in celo pred dogovorjenim rokom. Hvala KIP KOP Upam da bomo še sodelovali.
4.3 / 5
Robert P. - pred 7 meseci
Po krajšem času smo dobili zelo ugodna vrata za garažo. Pohvala KIP KOP za kvalitetno opravljeno delo.
5.0 / 5
Nevenka Š. - pred 8 meseci
Potrebovali smo menjavo rolo dvižnih vrat, pri čem so nam zelo ugodno priskočili na pomoč fantje iz KIP KOPa. Zelo smo bili zadovoljni tudi s spoštovanjem dogovorov ter njihovo odzivnostjo.
5.0 / 5
Anton C. - pred 8 meseci
Ponudnik se je držal vseh dogovorov, kvalitetna izvedba, priporočam KIP KOP za dvižna garažna vrata!
5.0 / 5
Marko M. - pred 8 meseci
Praktično vse bi pohvalili. KIP KOP je res izkazal za naša garažna vrata. Odzivnost, rok je bil še krajši kot smo se dogovorili. Montaža ok.
5.0 / 5
Robert A. - pred 8 meseci
Od vseh izvajalcev sem se na koncu odločil sodelovati z KIP KOP d.o.o. in bil pozitivno presenečen. Odlično opravljeno delo.
4.3 / 5
Darja D. - pred 9 meseci
Garažna vrata pri podjetju KIP KOP d.o.o. Vse je bilo odlično dogovorjeno. Svetovalec na domu prepričljiv in dosleden. Montaža skrbna in nadzirana.
Samo čakalna doba. 9 tednov smo čakali na vrata.
Odgovor ponudnika
Spoštovani, zahvaljujemo se za vaše mnenje. Glede dobave pa smo vam zadevo že obrazložili v teku naročila, da je prišlo do tehničnih težav... največ s strani COVID-19 in zamude pri dobavi profilov. Hvala za vaše mnenje.
5.0 / 5
Darinka B. - pred 10 meseci
Ponudnik, se je držal dogovorjenega roka, narejeno je bilo kakovostno, smo zelo zadovoljni. Tudi cena je bila spremenljiva. Izbrani ponudnik je poslal dva res pridna in strokovna delavca. Zmotila me je pozna ura, z delom sta pričela ob 17 uri. Opazila sem, da sta bila tudi vidno utrujena in kljub temu sta vsa dela (demontažo starih vrat in montažo novih vrat)opravila dobro do poznih večernih ur. S tem želim, kot tudi sama zaposlena, apelirati na vodstvene delavce, da tudi njihovi monterji potrebujejo primeren počitek. Še enkrat poudarjam, da sta delo opravila strokovno.
Odgovor ponudnika
Spoštovani, zahvaljujemo se vam za vašo prijazno mnenje in dobro oceno. Monterja sta v tem dnevu imela predvideno montažo vsaj 4 ure pred prihodom k vam vendar jim je stranka na prvi montaži zagodla, ker ni imela odprtine in garaže pripravljene po dogovoru in navodilih s strani našega komercialista. Ob tej priložnosti naj tudi omeni, da imajo vsi naši monterji rezervirane nočitve in večerje na strošek našega podjetja v kraju katerem delajo - seveda gre tukaj za oddaljene kraje, kot je npr. vaš kraj! Ravno iz tega razloga, da se odpočijejo in naslednji dan začnejo normalen delovni dan.

Primeri povpraševanj

Garažna vrata, Rolo garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Enodelna dvižna vrata
Želite električni pogon?: Ne
x x 30 Dodatno: V Izoli v garažni hiši pod Šparom bi rad s cenejšimi garažnimi vrati zaprl dve lastniški parkirni mesti. Ker ni elektrike, ne potrebujem električnega odpiranja, ampak ročno. Vrata naj bodo lahka, lahko iz plastike ali pločevinasta, odpiranje navzgor. Na levi in na desni bi bilo treba postavit nosilec garažnih vrat (podboj). Nosilca naj bi bila močna, a čim ožja, da se ne izgubi širine vhoda, ker je že tako vse skupaj zelo ozko. Zgoraj ni treba podboja, ker je betonska preklada, širine 70 cm. Maximalna širina zaprtja obeh parkirnih mest skupaj z levim in desnim podbojem je cm. Višina od tal do preklade je cm, od tal do stropa pa cm. Zanima me opis vrat (morda slika), širina pokončnih podbojev (čim manj) ter cena vsega skupaj z montažo. Plačam 30% avansa, 70 % + kafe pa v gotovini takoj ob montaži. Rok izvedbe je zaželen čim prej, maksimalno pa 1 mesec. Barva, bela, kot so že sosednja vrata, oz je nepomembno, če bi bila cena manjša Hvala za odgovor in LP, Činej tel 05 33 00
Garažna vrata, Dvižna garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Sekcijska stranska vrata
Želite električni pogon?: Da
3,5x2,5m Dodatno: Gre za popravilo krmilnega in pogonskega sistema obstoječih železnih, drsnih vrat. ojasnilo o našem problemu, ga dopolnjujem z nekaj fotografijami, da boste dobili sliko konstrukcije in stanja naše garaže. Povdarim naj, da so drsna vrata (viseča na drsnem drogu in gnana z zobnikom pogona na zobato letev), senzorji na straneh vrat, antena, daljinčki, zobata letev...v delujočem stanju. Odpovedal nam je krmilni(?) sistem in reduktorsko gonilni sistem. Kot boste ugotovili s fotografije, ohišja v katerem je montiran gonilni sistem in krmilna elektronika, ni, ker ga je odmontiral potencialni izvajalec, da je "ugotovil okvaro". Dimenzije drsnega dela vrat so: 3,5 m (š)x 2,5m (v). Teža cca kg. Prosim, če me obvestite ali ste se pripravljeni spoprijeti s problemom in za kakšno ceno. Hvala za odgovor. Pozdrav, Trbovlje
Garažna vrata, Dvižna garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Enodelna dvižna vrata
Želite električni pogon?: Ne
širina višina svetla mera od zida do zida Dodatno: Za vikend želimo garažna vrat, če so drugi tipi cenejši od enodelnih dvižnih prosim še za tisto ponudbo-temno rjave barve. Vrata potrebujemo nekje do konca septembra, želel bi ponudbo z in brez montaže(montaža bo v Umagu). Hvala in lp
Garažna vrata, Dvižna garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Enodelna dvižna vrata
Želite električni pogon?: Da
gradbena odprtina x x 0 (obstoječa vrata so do stropa) - želel bi ponudbo sekcijska in enodelna dvižna vrata Dodatno: - bela barva - delno zastekljena - kolikšna je svetla odprtina - kje bo elektro pogon oziroma elektro priključek - vključeni naj bodo 4 daljinski ključi - lamele naj bodo brez izrazite teksture - tehnična skica naj bo priložena zaradi kontrole
Garažna vrata, Garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Sekcijska dvižna vrata
Želite električni pogon?: Da
Prosim za informacijo o ceni sekcijskih garažnih vrat širine 4,7 m, višina od tal do preklade je 2,24 m, višina preklade je 18 cm. Dodatno: V ponudbi naj bosta zajeta 2 daljinca ter osebni prehod (vrata v vratih). Barva naj bo bela (prosim tudi za informacijo o doplačilu za antracitno barvo na zunanji strani).
Garažna vrata, Rolo garažna vrata
Kakšen tip vrat želite?: Rolo dvižna vrata
Želite električni pogon?: Da
x in x , Dodatno: Prosim za ponudbi obeh dimenzij el. lamelnih rolo vrat zaprti sistem, daljinsko vodenje,v višini cm in cm naj bi bile dve prozorni lameli, montirano na zunanjo steno ,ročno odpiranje v sili. Oznaka v katalogu Roltek : B2/77. Lep pozdrav. p.s. Odprtino za vrata lahko prilagodim (odvisno od ponudbe; bolj se nagim k x).
Kakšen tip vrat želite?: Rolo dvižna vrata
Želite električni pogon?: Da
2x vrat 5,24 x 3,70 Dodatno: Dobava in montaža rolo garažnih vrat tip ROLTEC PROTEGO mrežna varnostna rolo vrata ali ustrezna. Vse komplet z ustreznim pogonom ( dvo ali eno delna vrata po navodilih dobavitelja ) ter ročnim in daljinskim upravljanjem in tipiziranim varovanjem. Vrata maksimalne dimenzije 10,20/3,70m kpl 1,00
Kakšen tip vrat želite?: Dvokrilna vrata
Želite električni pogon?: Ne
Širina vrat 1,96 x 1,93 (višina preklade). Dodatno: Okvir bi lahko bil tudi iz kovinskih L-profilov. Vrata se morajo odpirati navznoter. Okvir bi moral biti širine vsaj 7 cm, ker tla navznoter niso enakvišine, saj je to dokaj stara garaža in tla niso ravna. Vrata bi naj bila dvokrilna s svetlobnimi okni, širine vsaj 20 cm. Desna vrata bi uporabljala za vhodna vrata skoraj vsaki dan, saj mi služi garaža kot klet in imam v njej kolo (avta nimam). Lahko so narejena iz drugih materialov ali pa lesen. Odvisno od cene. Prosim za rok izdelave in seveda cene. V kolikor imate kakšne drugačen predlog za izdelavo, ga bom z veseljem sprejela. Se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!
Kakšen tip vrat želite?: Dvokrilna vrata
Želite električni pogon?: Ne
* odpiranje ven desno * odpiranje ven desno * odpiranje ven levo * odpiranje ven desno Dodatno: Barva temno rjava (hrast) zunaj, lahko bela znotraj, vgrajeno steklo, izgled pribljižek sliki v prilogi. Montaža v ponudbi kot ločena pozicija. Vrata potrebujemo v roku pol leta.
Kakšen tip vrat želite?: Sekcijska dvižna vrata
Želite električni pogon?: Da
Okvirni rok začetka projekta: Takoj
x Sedanja so sicer višja, za nova bi želeli, da so nižja. Poleg tega želimo vrata v vratih...barva vrat macesen oziroma podobna barva po Rail barvni lestvici. Material: aluminij (izolacija naj bo zraven), morda je možno kakšno zračenje? V primeru, da ni elektrike, rabimo tudi ročno odpiranje. Vrata bi potrebovali čim prej, ker bomo delali fasado.