Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Črnomlju


Že 1.304 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

1 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Črnomelj, 2022

Storitve: ekologija in varstvo okolja, izpit za viličarja, požarna varnost, haccp, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, požarni red.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Črnomelj

Požarna varnost

  • Katere storitve potrebujete?: Požarni red

Spoštovani, opravljam dopolnilno dejavnost "oddajanje sob na kmetiji". V mansardi so 3 sobe s kuhinjo, v pritličju pa dva apartmaja. Za prostore moram imeti tudi požarni red z oceno tveganja - ogroženosti. Nahajamo se v Beli krajini (Črnomelj). Potrebujem v roku enega meseca. Lepo pozdravljeni, Miran .